Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajacaangielskiego

jak to przetlumaczyc na angielski - ja nie mam pojecia...

Polecane posty

moze ktos zna choc troche angielski i jest w stanie mi pomoc... ja nie mam pojecia jak to przetlumaczyc:( panstwa firma cieszy sie dobra slawa i opinia wielu ludzi, to zaszyt tu pracowac jestem idealna osoba na to stanowisko, jestem przsedsiebiorcza, kreatywna i operatywna. Na pewno przyniose firmie wiele korzysci i duze zyski tyle ile firma jest w stanie przeznaczyc na wyagrodzenie dla pracownikow z gory dzieki za pomoc:*

Gość a raczej
nie znasz angielskiego i uwazasz sie za idealna osobe na to stanowisko?!

operatywna to efficient , przedisebiorcza enterprising a kreatywna creativ...

Gość ale gamnon
no i co ze znasz 3 slowka-do nauki - starasz sie o prace uwazasz sie za inteligentna a nie potrafisz nawet po angielsku powiedziec kilku zdan a dzisiaj to podstawa takze do nauki gamoniu!!!!!

ale ja nie znam anglika w ogole, wiec jak mam to przetlumaczyc... latwo ci mowicmoze masz jakies pojecie o tym jezyky bo ja zadne.

Gość a raczej
slonko, jesli nie znasz tego jezyka to nie wmawiaj ludziom kitu! przy pierwszej lepszej okazji wyjdzie na jaw Twoja ulomnosc! chcesz byc bohaterka topiku o tych babkach co narobily se wstydu, wciskajac innym, ze sa takie the best a pozniej okazalo sie, ze nie wiedza co oznacza "regards"? ;-)

sprobowalam przetlumaczyc 2 zdanie, czy moze mi ktos poprawic w takim razie a nie zrobic za mnie:) I am ideal person for this position, i am enterprising creative efficient and i will bring profit and advantege to your company for sure

1 zdanie - nie umiem gramatyki prosze o pomoc... your company gladdens a good fame and positive opinion many people, work here is a honour for me

prosze o pomoc :)

3 zdanie... wiem,ze to jest zle prosze o pomoc w gramatyce. mam tylko koncowke jest w stanie przeznaczycna wynagrodzenie dla pracownikow is able to intent on reward for workers

i do tego mam swojego podszywacza :P

Gość degdrjyuit
Your company has very opinions and good position in a market. It's an honour to me to work there. I'm perfect candidate for this position. I'm creative, enterprising and i'm sure i will bring Your company many benefits and big profits.

Gość trzeba być
daj se spokój, bo nie wolno oszukiwać pracodawców

nieznajacaangielskiego -- moge wiedziec po co ci te zdania? Bo chyba nie starasz sie o prace w Angli jesli nie znasz angielskiego co:O? Ludzie jakbyscie pomysleli troche to moze przyszlo by wam do glowy ze ona chce te zdania przetlumaczyc..wiec moze sa jej potrzebne do czego innego..:P (ale pewna nie jestem) bo jezeli rzeczywiscie starasz sie o prace w uk w w ogole nie znasz jezyka to naprawde cos nie tak ;O

do szkoly potrzebuje :P

dzieki degdrjyuit - czy pierwsze 2 zdania na pewno sa poprawne?

po co w gimnazjum rozmowa kwalifikacyjna? to LO oczywiscie...

A nie wiem jaki jest teraz poziom w .3gim moze takie prace domowe zadaja :O...zeby mlodziez poznala wiecej slow..No w kazdym razie zgadlam :P

wydaje mi sie ze sa dobrze przetlumaczone:) a csy moge prosic o przetlumaczenie 3 zdania? panstwa firma cieszy sie dobra slawa i opinia wielu ludzi, to zaszyt tu pracowac -Your company has very good opinions and position in a market.It's an honour to me to work there. jestem idealna osoba na to stanowisko, jestem przsedsiebiorcza, kreatywna i operatywna. Na pewno przyniose firmie wiele korzysci i duze zyski -I'm perfect candidate for this position. I'm creative, enterprising and i'm sure i will bring Your company many benefits and big profits. tyle ile firma jest w stanie przeznaczyc na wyagrodzenie dla pracownikow - ma tylko koncowke : is able to intent on reward for workers

a czy to zdanie jest poprawne? jak tylko zobaczylam panstwa ogloszenie wiedzialam,ze jest akurat dla mnie when i saw your notice i knew that it is for me

up