Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olpszka

zasadzki związku z facetem poznanym w necie

Polecane posty

Gość olpszka

Byłam z facetem poznanym w necie (także na forum). Wczesniej nie przeszkadzało mi że tak często bywa - oczywiscie cieszylam się z tego. Spotkalismy się, zakochaliśmy, zamieszkalismy razem. Co się okazało? Że facet jest totalnie uzależniony od internetu. Nie, nie od innych kobiet, bo tego już nie szukał. Ale wciąż przesiadywał na tym forum na którym się poznalismy i w wielu innych miejscach. Pisząc uzalezniony mam na mysli UZALEŻNIONY. Czyli - wstawal - siadał do kompa, gadal z ludźmi, odchodził sprzed monitora dopiero około północy. W tym czasie ja jak idiotka podawałam mu nawet obiad przed komputer. W domu nie robił totalnie nic, niczym sie nie interesował. Nawet nie pracował. Więc, laski - jeśli poznałyscie kogoś w necie i widzicie że on siedzi tam cały czas, to nie łudźcie się że mu to przejdzie gdy sie spotkacie.

Gość d von d
to prawie jak !komiczny!

Gość Brondynka
Ja też poznałam takiego, okazało się, że wcale nie wyłącza kompa, pracuje jako informatyk, śpi przy komputerze, bo komp stoi przy łóżku... Totalnie uzależniony... prawie nic nie je, w lodówce ma TYLKO piwo. Wychódł i ma poważne problemy ze zdrowiem... chciałam mu pomóc, ale on nie widzi problemu...

Gość potwierdzam słowa autorki