agusia88 0 Napisano Styczeń 23, 2008 to jak chcecie miec dziecko to po co przerywany. ja wspolczuje temu facetowi ze sie tak torturowac pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdecydowanie nienormalne Napisano Styczeń 23, 2008 to metoda KONCEPCYJNA a nie antykoncepcyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja koleżanka Napisano Styczeń 23, 2008 dwa lata jechała na przerywanym i było ok,po 2 latach niespodzianka :D Mój brat też pochodzi z tej metody :D:D:D I przyznam nie znam nikogo kto byłby zadowolony z przerywańca...... Wszystkie moje znajome które zaszły, to właśnie dzięki tej metodzie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia1976 0 Napisano Styczeń 23, 2008 A myśmy właśnie zaczęli z tą metodą i to w same płodne dni... Zastanawiam się teraz, czy facet po 40-tce może mieć dużo plemników płynie preejakulacyjnym??????? Jakie macie z tym doświadczenia w takim wieku faceta? Bo ja jestem po 30-tce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach