Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

No i gdzie się podziały romantyczne kobiety ??

Polecane posty

Witam Tak obserwuję dzisiejsze dziewczyny, parę nawet znam mniej lub bardziej, ..z jedna byłem w związku..(ale rozpadł sie po 7 miesiacach- zostawiła mnie dla mojego najlpeszego przyjaciela...raz jej wybaczyłem..to po pól roku zrobiła to samo)...i dlacczego tak mało jest dziewczyn romantyczek ? Które potrafią docenić to,że chłopak chce je zabrać na romantyczny spacer np po Toruniu, na kolację przy świecach stara się coś przyrzadzić (choć nie zawqsze mu to wychodzi)..która czuje klimat nocy spędzonej w zacisznym przytulnym hoteliku, lubi sie przytulać...która z chęcią pójdzie na spacer po ośnieżonym parku, albo po plaży o zachodzie słońca..takich które nie odmawiają seksu na łonie natury czy w jeziorze..takich z którymi można patrzeć w gwiazdy w letnią noc na łace i cieszyć sie swoją obecnością..taką która kocha całą sobą całym sercem.....a jednocześnie czasem jest skora do szaleństwa, wyjdzie gdzieś na imprezke..dlaczego teraz tylko wokól same blachary, i pustaki, nastawione nie na jakość ale na ilość partnerów..nie musi być tlenioną blondyną, kazdy ma jakieś defekty...nie ma naprawde już fajnych, romantycznych kochajacych dziewczyn ? :( to w takim razie bede kawalerem....bo pustaka już nie chce..o nie.. :(:(, nie chce takiej ktora sie chce wyszaleć..mnie nie bawia takie rzeczy jak zaliczanie kolejnej laski na dysce czy wyrywanie na samochod, mimo iż go posiadam i to calkiem niezly. Marze o jednej prawdziwej miłości..ale póki co jak sie zaangazuje na maxa to wtedy jestem raniony i oszukiwany.. Są jesczze takie kobiety ? Jesli tak to gdzie, bo jezdze, szukam, udzielam sie na forach albo na GG i..no nie wychodzi..a jak wychodzi to sie mną bawią potem..i szukaja nowych wrażen....czasami mam wrażenie, że zostane starym kawalerem , i jestem skazany na samotność..wiec może już lepoieju zakonczyc ten durny żywot ??? Bo dla mnie nie ma miejsca na sukcesy, podróże, pieniadze jeśli nie ma sie z kim nimi dzielić ani do kogo wracać..... Nie mówie,że moj swiat bys ie tlyko koło takiej krecił, bo mam też swoje pasje ( fotografia cyfrowa, podroze samochodem po polsce i nie tylko, Muzyka, poczawszy od Trance do romantycznych ballad skonczywszy)...lubie blask świec, lubie spacerować z ukochana w deszczu i ją całować po policzkach..a na razie jestem sam jak ten durny kołek w dodatku zraniony..i coraz bardziej czuyje,że mam dość życia....a szukanie takiej dziewczyny jak chce na dysce to sie z celem mija chyba...

Gość To nie szukaj na dyskotece...
Wierz mi, są takie:) Takie, które nie calują sie na pierwszym spotkaniu. Takie, które.... Sam wiesz:)

A tak w ogóle, to... Napisz coś o sobie:)

mam wrażenie jakbym o sobie czytała:) też lubię takie romantyczne klimaty ale bardziej mroczne:P w każdym razie jestem starsza od Ciebie.. słucham muzyki od metalu, hardrock, rock i lubię też trance ale rzadziej... pozdr.;)

Gość marzena=======================
są takie,ale bardzo mało i trudno je znależć.

Gość ela ela ela
ja Cie juz kocham! :)

Gość ijuz
tutaj zaraz wszystkie beda romantyczkami, tylko poczekaj

Gość ijuz
a na sasiednim beda sie wyzywały;)

o mnie ? Studiuję sobie prawo, pochodze z Centralnej polski, wolny czas uwielbiam spedzać w pieknych miastach, Toruń płock, Gdańsk, gdy prowadze to nie mysle o samotnosci..no i tyle pieknych uliczek tam, jest, uwielbiam zachody slonca, jestem troche marzycielem..nie szukam boginii tylko normalnej dziewczyny, nie interesuja mnie takie buajajce sie panienki tlenione albo najpierw omiatajace auto wzrokiem, a z wygladu brunet, 185 cm, troche misiek ale pracuje nad tym :D miłośnik wycieczek rowerowych ;) A nie cierpie stać pod klatkami albo włoczyć sie i niszczyc wszystko dookoła jak niektorzy moi znajomi... :/

Nie widze postow, co sie dzieje:(

nie no 2 razy sie ujawwniałem ..i dostalem ostro po dupie za miłosć i dobroć.... :/ i teraz nie wiem już sam, czy 3 raz sie ujawniać.. a choć chce to jakoś Ona nie nadchodzi :/....

Toruń jest pięknym miastem, ja jestem z Bydgoszczy... niedawno byłam w Toruniu z koleżanką która tam studiowała, szwendałyśmy się cały dzien po mieście, starówka ma klimat niesamowity;)

uzasadnienie ? ..sorry nie zasluguje na ciebie,...zrobmy sobie przerwe...chce sprobowac nowych wrażen... :/ a dzien wczesniej mowic ze kocha... heh. Elizabeth kepa bazarowa nocą..magiczny widok :D panorama Torunia w pełnej krasie.. A Bydgoszcz bylem tam 3 tyg temu, urokliwy jest ten stateczek kawiarnia, i te spichrze :) Chyba bre banku :)

Pewnie tak...nie każdemu by sie chciało jezdzic najpierw 250 km co tydzien :/ :( i zostawać na kilka dni, a potem zalatwic studia koło mnie..:(

hmm to rzeczywiście nie miałeś szczęścia aale wiesz nie zawsze dziewczyny chcą aby facet był zawsze miły i dobry itd. nie może spełniać każdego życzenia itd mnmoże tu był problem?? ale istnieją takie dziewczyny jak w Twoim opisie :)

to nie szukaj sama przyjdzie ale proszę Cię nie mów np.że już do końca życia będziesz sam i takie tam trzeba ryzykować , są porażki , ale potem znów trzeba podnieść się i nadal próbować, nie można sie poddawać :):)

Moze jestes troszke z rodzaju cieplych kluch ? Kobiety niestety lubia stnowczych mezczyzn.Moj chlopak spelnial kazde moje zyczenie na poczatku i po prostu chodzilam mu po glowie,a pewnego razu zaczal mowic ,,nie ,, i jest to calkiem seksy ;) Czasami trzeba miec rozne zdania aby bylo ciekawiej w zwiazku. Seks w jeziorze- no wiesz co,nie wiesz,ze dziewczynki moga nabawic sie przy tym paskudnej infekcji ;P

Gość piaskowadziewczyna26
A gdzie się podziali romantyczni faceci??? jakoś ich nie widać !!