Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RATUJCIE -BLAGAM

CZY MOGE BYC W CIAZY?- WEJDZCIE I ODP PROSZE

Polecane posty

Gość RATUJCIE -BLAGAM

- jem yasmin od (zaczelam 3opakowanie) - pojawilo sie krwawienie z odstawienia( nie wiem czy to oznaka braku ciazy, a moze na poczatku ciazy tez wystepuje) - odczuwam po stosunku bol pecherza, mialam cos w rodzaju zapalenia, jadlam furaginum i minelo - czesto oddaje mocz strasznie sie boje ze moge byc w ciazy wlasnie przez to oddawanie czeste moczu, zaraz oszaleje

Gość TylkoOna
najlepiej wybierz sie do lekarza on Cie uspokoi

Objawem ciaży przy braniu tabletek antykoncepcyjnych jest b r a k krwawienia z odstawienia. Nie sądzę, wiec, żebyś miała się czym przejmować. Owszem, jesli masz jakiekolwiek watpliwosci idź do lekarza i niech on je rozwieje.

Gość fioletowa ksiezniczka
tu jednoznaczneij odpowiedzi nie uzyskasz, test

jak dla mnie to wygląda na zapalenie pęcherza lub dróg rodnych, a nie na ciąże. Ale jedno jest pewne czy to ciąż czy zapalenie, idź do ginekologa on zaradzi. Tylko nie lekceważ tego, bo przejdzie samo.

Gość Emyu
czestomocz to przeciez efekt uboczny yasmin. On sie chyba pojawia na poczatku opakowan. Znaczy sie tak miala moja dziewczyna... Nie stresuj sie, przy yasmin szkoda nerwow na stres bo sa pewne.

A ja odeślę do lekarza - badanie ogólne moczu.objawy mogą wskazywać na zapalenie pęcherza i nie radzę tego lekceważyć (ani kojarzyć z ciążą).

Gość Aat
Witam nie mam okresu 9 tygodni. Wcześniej nic nie pisałam,bo nie chciałam sobie sama wkręcać ciąże, po miesiącu zrobiłam test i był negatywny. Ale dziwi mnie parę rzeczy: 1.mam już 6 tyg. śluz jak w czasie owulacji 2. rano mam dziwy smak w ustach 3.zrobiłam się bardziej okrągła i jędrna 4.przytyłam o 1 rozmiar i jestem zdziwiona Ale dalej czekam na ciąże. Kochałam się tylko w dni niepłodne i wtedy dochodziło do wytrysku we mnie. pozdrawiam czekam n jakąś odpowiedz czy mogę być w ciąży?