Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dhgfdhfgh

NIe mam juz sily , czy to nerwica co to moze byc????

Polecane posty

Go艣膰 dhgfdhfgh

objawy sa takie dusznosci szczegolnie gdy wieczorem gdy przysypiam nagle rozbudzam sie 艂apaia gwaltownie pwoietrze mam taki jakby plytki oddech serec i wali czesto czuje tak jakby przez chwile serec zmienialo rytm bicia nie wiem czy przyspieszlao czy zwalnialo dodam jeszcz ze jestem przed 20 馃槶 do lekarza mam zamiar isc ale nie wiem czy da mi skierowanie na EKG czy co

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 onkolog
to rak, zegnaj

Udost臋pnij ten post

s膮dze,ze nikt Ci tu nie doradzi nic madrzejszego ni偶 wizyta u lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsfsaf
ale moze ktos mial podobne objawy i wyjasnilo sie co to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pchlasachrajka
a jakie masz cisnienie ? i czy mialas ostatnio robione rtg pluc lub podejrzenie astmy ? jestes na cos uczulona ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hkghjg
cisnienie mam niskie rentgenu pluc nei mialm robionego ale czuje ze to nie wpluchach rzecz i z tego co wiem nie jestem na nic uczulona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olololololol
Moim zdaniem, znanzaczam ze 偶adnym lekarzem nie jestem a z medycyn膮 mam tyle do czynienia co zwyk艂y pacjent s膮 to objawy nerwicy mialam podobnie posz艂am do lekarza i co dosta艂am tabletki uspokajajace na pocz膮tku mysla艂am 偶e i tak nic nie pomog膮 lecz ju偶 po pierwszym zarzyciu wszystkie objawy ustopi艂y... wiesz gdy by ci te serce nie przyspiesza艂o tylko sam oddech plytki mog艂a byby膰 to astma ale z swojego doswiatczenia wiem 偶e dusznosci astmatycznym towarzyszy 艣wiszczoncy oddech ale to tylko moje sugestie ja na twoim miejscy wybra艂am bym si臋 do lekarza pierwszego konntaktu i porozmawia艂a a dla w艂asnego spokoju wybrala bym sie do alergologa-pulmonologa ewentualnie psycholog- psychiatra pozdrawiam napisz co tam u ciebei ps; przepraszam za swoja polszczyzne ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awril
kup sobie magnez w aptece,bo to moze byc niedobor magnezu ale...co ci szkodzi pojsc do lekarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mniud
id藕 do lekarza. Ja tak mia艂am, pogotowie mnie zabra艂o, zrobili EKG i stwierdzili....nerwic臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smerfetka1234567
co sie tak na ta nerwice uparliscie ? najlepiej wszystko zwalic na stres i nerwice. a tak nie jest, wbrew pozorom nerwice jest bardzo ciezko ustalic, a lekarze i ludziom psychicznym i zupelnie zdrowym i tym co rzeczywiscie maja nerwcie mowia tylko jedno - nerwica. a przyczyn tak zlego samopoczucia moze byc tysiace. zrob sobie podstawowe badania krwi, sprawdz tez poziom wapnia i magnezu we krwi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewrrq
krewm i mocz w porzadku tylko oB wysokie posz艂a do lekarki nawet nei da艂a mi skierowania na EKG tylko bellegrot n anaerwice i faktyzcnei troche mi ulzy艂o ale mimo to boje sie ze ma jaks wade serca czy cos z plucami ..:( w sumei wycglada to na nerwice ale najgorsze jest to z epomimo wziecia leku gdy przyspypiam to podrywam mnie na rowne nogi i lapie gwa艂townie powietrze tak jakbym przez chwile nie oddycha艂a 馃槶 w pon jeszcze pojde do lekarza i moze jakos uda mi sie dostac skierowanie na EKG i przeswietlenie pluc przynjamniej sie uspokoje jak bede miec czarno na bia艂ym.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kol
Witam. Chcialabym wam powiedziec zeby zaczac wlasnie od badan!!! Nie od razu zwalac wszystko na nerwy. Ja mialam serie badan, bylam 2 razy w szpitalu i...... okazalo sie ze mam nerwice 偶o艂膮dka :( A na dodatek od roku walcze z depresja. Ciezko jest ale daje rade :) B臋dzie dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy to si臋 dzieje
tylko jak le偶ysz i zasypiasz, czy w ci膮gu dnia i normalnej aktywno艣ci te偶?

Udost臋pnij ten post