Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhgfdhfgh

NIe mam juz sily , czy to nerwica co to moze byc????

Polecane posty

Gość dhgfdhfgh

objawy sa takie dusznosci szczegolnie gdy wieczorem gdy przysypiam nagle rozbudzam sie łapaia gwaltownie pwoietrze mam taki jakby plytki oddech serec i wali czesto czuje tak jakby przez chwile serec zmienialo rytm bicia nie wiem czy przyspieszlao czy zwalnialo dodam jeszcz ze jestem przed 20 😭 do lekarza mam zamiar isc ale nie wiem czy da mi skierowanie na EKG czy co

Gość onkolog
to rak, zegnaj

sądze,ze nikt Ci tu nie doradzi nic madrzejszego niż wizyta u lekarza

Gość dfsfsaf
ale moze ktos mial podobne objawy i wyjasnilo sie co to jest?

Gość pchlasachrajka
a jakie masz cisnienie ? i czy mialas ostatnio robione rtg pluc lub podejrzenie astmy ? jestes na cos uczulona ?

Gość hkghjg
cisnienie mam niskie rentgenu pluc nei mialm robionego ale czuje ze to nie wpluchach rzecz i z tego co wiem nie jestem na nic uczulona

Gość olololololol
Moim zdaniem, znanzaczam ze żadnym lekarzem nie jestem a z medycyną mam tyle do czynienia co zwykły pacjent są to objawy nerwicy mialam podobnie poszłam do lekarza i co dostałam tabletki uspokajajace na początku myslałam że i tak nic nie pomogą lecz już po pierwszym zarzyciu wszystkie objawy ustopiły... wiesz gdy by ci te serce nie przyspieszało tylko sam oddech plytki mogła bybyć to astma ale z swojego doswiatczenia wiem że dusznosci astmatycznym towarzyszy świszczoncy oddech ale to tylko moje sugestie ja na twoim miejscy wybrałam bym się do lekarza pierwszego konntaktu i porozmawiała a dla własnego spokoju wybrala bym sie do alergologa-pulmonologa ewentualnie psycholog- psychiatra pozdrawiam napisz co tam u ciebei ps; przepraszam za swoja polszczyzne ???

Gość awril
kup sobie magnez w aptece,bo to moze byc niedobor magnezu ale...co ci szkodzi pojsc do lekarza?

Gość mniud
idź do lekarza. Ja tak miałam, pogotowie mnie zabrało, zrobili EKG i stwierdzili....nerwicę

Gość smerfetka1234567
co sie tak na ta nerwice uparliscie ? najlepiej wszystko zwalic na stres i nerwice. a tak nie jest, wbrew pozorom nerwice jest bardzo ciezko ustalic, a lekarze i ludziom psychicznym i zupelnie zdrowym i tym co rzeczywiscie maja nerwcie mowia tylko jedno - nerwica. a przyczyn tak zlego samopoczucia moze byc tysiace. zrob sobie podstawowe badania krwi, sprawdz tez poziom wapnia i magnezu we krwi.

Gość ewrrq
krewm i mocz w porzadku tylko oB wysokie poszła do lekarki nawet nei dała mi skierowania na EKG tylko bellegrot n anaerwice i faktyzcnei troche mi ulzyło ale mimo to boje sie ze ma jaks wade serca czy cos z plucami ..:( w sumei wycglada to na nerwice ale najgorsze jest to z epomimo wziecia leku gdy przyspypiam to podrywam mnie na rowne nogi i lapie gwałtownie powietrze tak jakbym przez chwile nie oddychała 😭 w pon jeszcze pojde do lekarza i moze jakos uda mi sie dostac skierowanie na EKG i przeswietlenie pluc przynjamniej sie uspokoje jak bede miec czarno na białym.....

Gość kol
Witam. Chcialabym wam powiedziec zeby zaczac wlasnie od badan!!! Nie od razu zwalac wszystko na nerwy. Ja mialam serie badan, bylam 2 razy w szpitalu i...... okazalo sie ze mam nerwice żołądka :( A na dodatek od roku walcze z depresja. Ciezko jest ale daje rade :) Będzie dobrze :)

Gość czy to się dzieje
tylko jak leżysz i zasypiasz, czy w ciągu dnia i normalnej aktywności też?