Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozzzzzzzzzzzzzzzz

czy taki stroj bedzie ok?

Polecane posty

Gość bozzzzzzzzzzzzzzzz

W sobote wybieram sie na slub, najpierw na cywilny a pozniej na uroczystosc do restauracji. Jestem znajoma panny młodej natomiast moj chlopak bedzie swiadkiem, mam 18 lat... Czy w takim razie bedzie pasowało ubrac sie tak? : sukienka na ramiaczkach, do kolanka,klor złoty taki ciemny z czarnym, czarny zakiet, jasne zlote szpilki, jasna zlota torebka i zlote korale? sama juz nie wiem Czy moze lepiej czarne szpilki a tylko zlota torebka i korale? Jak myslicie??

duzo tego zlotego,ale bez zdjęcia trudno powiedzieć:),poradź sie jakieś znajomej

Gość onkolog
idź nago, ksiądz się ucieszy

Gość mójka
Z tego co zrozumiałam, poza żakietem wszystko bedzie złote.... Za dużo złota!!! (wg mnie oczywiście) :)

Gość ja uważam że złota powinna być
tylko sukienka ewnetualnie jeszcze korale (tylko żeby odcienie się nie gryzły!!!) reszta czarna ale zamiast korali wybrałabym delikatny złoty łańcuszek

ale paskudny ten złoty:O jeśli już musisz iść w tej sukience to poza nią nie ubieraj nic więcej złotego- dobrze Ci radze nie rób z siebie clowna! błyszczeć ma Panna Młoda a nie Ty ubierz czarne buty i torebke, ewentualnie CZARNE (nie złote!) korale dobranoc:)