Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa

Czy on mnie źle zrozumiał? dlaczego?

Polecane posty

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa

Już założyłam taki topik na ogólnym ale nie uzyskałam zbyt wiele odpowiedzi a nadal nie mogę zrozumiec jego zachowania to on ciagle podkreślał TYLKO PRZYJACIELE a teraz....? PRZECZYTAJCIE Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka- nazwijmy go np Tomek. Miły, wesoły naprawdę świetnie nam się rozmawiało ale z góry było ustalone że będziemy tylko i wyłącznie przyjaciółmi, Często rozmawailiśmy ogólnie mówiąc zbliżyliśmy się do siebie - pisaliśmy sobie smsy, puszczaliśmy sygnałki itd.... On wiedział że mam byłego chłopaka który strasznie mnie prześladował czasem nawet radził mi co mam mu powiedziec jeśli kolejny raz się przyczepi.Wiedział także że poznałam chłopaka który stawał mi się coraz bliższy i w końcu powiedział mi że się we mnie zakochał a ja poprosiłam go o czas. Tomek wiedział o wszystkim co działo sie w moim życiu rozmawiałam z nim jak z przyjacielem taki prawdziwym przyjacielem... Dzisiaj także rozmawialiśmy opowiedziałam mu że Tomek zrobił mi awanturę on zapytał o co ja powiedziałam że chodzi o tego chłopaka co go poznałam i wgl... powiedziałam takze że tym razem miał powód.... on zapytał co Tomek zobaczył ja mu powiedziałam że całowałam się z tamtym... i w tym momencie rozmowa wygasała... rozmawiał ze mną smutno jakoś... powiedział że tym razem też go rozumie... a teraz ten opis na gg" "Moje Wrodzone Frajerstwo" ciąg dalszy......" co się stało byliśmy/ myśle że jesteśmy przyjaciółmi Moze ktoś kto coś z tego zrozumiał wyjaśni mi to proszę...

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
ups coś poplątałam to nie Tomek zrobił mi awanturę a mój były... sorki :D

Gość nie**/
ku wa mac ale piszesz daj to po polsku

Gość michela york
Wogole cale opowiadanie jest poplatane i nic sie z niego nie rozumie.

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
ok - faktycznie poplątałam to trochę... Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka- nazwijmy go np Tomek. Miły, wesoły naprawdę świetnie nam się rozmawiało ale z góry było ustalone że będziemy tylko i wyłącznie przyjaciółmi, Często rozmawailiśmy ogólnie mówiąc zbliżyliśmy się do siebie - pisaliśmy sobie smsy, puszczaliśmy sygnałki itd.... On wiedział że mam byłego chłopaka który strasznie mnie prześladował czasem nawet(Tomek) radził mi co mam mu powiedziec jeśli kolejny raz się przyczepi.Wiedział także że poznałam chłopaka (Kubę) który stawał mi się coraz bliższy i w końcu powiedział mi że się we mnie zakochał. Tomek wiedział o wszystkim co działo sie w moim życiu rozmawiałam z nim jak z przyjacielem taki prawdziwym przyjacielem... Dzisiaj także rozmawialiśmy opowiedziałam mu że mój były zrobił mi awanturę on zapytał o co ja powiedziałam że chodzi o tego chłopaka co go poznałam(O Kubę) i wgl... powiedziałam takze że tym razem miał powód aby zrobic tą awanturę.... on zapytał co mó były zobaczył ja mu powiedziałam że całowałam się z tamtym...(Kubą) i w tym momencie rozmowa wygasała... rozmawiał ze mną smutno jakoś... powiedział że tym razem też go rozumie... a teraz ten opis na gg" "Moje Wrodzone Frajerstwo" ciąg dalszy......" co się stało byliśmy/ myśle że jesteśmy przyjaciółmi Moze ktoś kto coś z tego zrozumiał wyjaśni mi to proszę... Moze teraz coś zrozumiecie już nie wiem jak to napisac to naprawdę poplątana historia...

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
aha zapomniałam dopisac że dzisiaj rozmawaliśmy tylko na gg i ja mu na gg o tym wszystkim powiedziałam jeśli ktoś coś z tego zrozumie to będzie dobrze;)

Gość idz sieleczyc
moze twoj "przyjaciel " tak naprawdę chciałby cos wiecej ale to ukrywa pogadaj z nim o tym

Gość zagłębiak
widzę dwie możliwości: 1. Tomek rozumie twojego byłego bo dla faceta ciężko jest znosić widok swojej ex z innym, Tomek prawdopodobnie też został porzucony dla innego (jak to w życiu) i niełatwo mu było to znieść. 2. Tomek ma ochotę na coś więcej niż przyjażń z tobą. Obstawiam 1 , chociaż możliwe jest 1 i 2 .

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
ok dzięki za odpowiedzi

Gość nom mi sie też wydaje że
on chce czegos więcej i miał nadzieje że Ty też a tu mówisz mu że całujesz sie z innym....

Gość frinnss
tomek sie w tobie zakochal i ty o tym wiesz wiec dlaczego nam ttu jeszcze doope zawracata?

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
może dalatego że sama nie mogę w to uwierzyc????? przykro mi bo wiem że nic z tego nie będzie NAWET jeśli jest tak jak mówicie :(:(:(

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
pociąga..... ale i tak nic z tego nie będzie..... nie może byc....:(

Gość frinnss
dlaczego matildzia nie moze? oboje tego checie

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
Nie mogę z nim byc... to jest facet nie z tej bajki boje się ze sie obudzę z tego "snu"...:( pozatym nie jestem pewna czy on napewno coś do mnie czuje...:(

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
pozatym dzieli nas niezła bariera on jest tzw "KIMŚ" a ja...? :(

Gość frinnss
matyldziu mala kretaczka z ciebie i manipulantka milosc powinna byc prosta jak ta rura a nie tak...

Gość frinnss
on jest kims ale ty jestes ladna on wsrod swoich ktosow takiej ladnej nie ma i woli ciebie moze z czasem przestaniesz byc nikim... ;)

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
no problem własnie w tym że prosta nie jest.... może sama szukam powdów na NIE ale naprawdę uważam że zasługuje na kogos lepszego niż ja......

wiesz co slonko bajki to my ale nie nam...mezalianse to przeszlosc...poza tym chyba nisko siebie cenisz co??tez jestes KIMS...a jemu ewidentnie zalezy na Tobie...wiec kuzwa nie opowiadaj tu bajek i poprostu zyj chwila

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
a skąd wiesz że wogóle ładna jestem...:(

zasluguje na kogos lepszego...wiesz co masz szczescie ze klikamy przez kabel bo chetnie nakopalabym Ci do tego zgrabnego tylka:D

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
kochane jesteście ale jakoś brak mi wiary w siebie....:(