Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa

Czy on mnie źle zrozumiał? dlaczego?

Polecane posty

Gość frinnss
to proste jesli jestes nikim a on kims i zakochal sie w tobie musisz byc zajebiscie ladna no i chyba jestes fajna bo taka nieco dziecinna. niewazne co osiagnelas . wazne jaki masz potencjal serio. ustaw sobie zaraz fajny text na gg jesli gracie w taka gre i jutro wieczorem calujecie sie w bramie ;)

wiesz co ja Ciebie rozumiem...tez brak mi wiary w siebie...ale ehhh nie odrzucam kogos bo sie boje, albo jestesmy z innej bajki...ja mysle ze powinnas dac mu i sobie szanse

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
heh jakoś w to sie wierzę... ale ja tak zawsze nie przejmujcie się po prostu już nawet najlepsza kumpela powiedziała mi że ja nie jestem dla niego...:(

Gość frinnss
dziewcyznki ja wam powiem ja naleze do vipowych ktosiow oni zazwyczaj wiedza czego chca dlatego sa ktosiami wiec jesli sie zakochali to wiedza w kim

Gość frinnss
najlepsza kumpela chyba nie jest taka dobra znajdz lepsza :D

bo Ci panna zazdrosci...poza tym chyba on wie lepiej kto jest dla niego dobry prawda??nie sluchaj kumpelek tylko serca...a serce ewidentnie sie rwie, przyznaj sie:D

Gość frinnss
FISIOWNA lecimy z komentarzami leb w leb widze

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
frinnss Dlaczego nie najlepsza po prostu otworzyła mi oczy...:(

Gość frinnss
teraz tylko sprytny text na gg i do dziela!

Gość elstudentos
Po mojemu to Tomek chciał by coś więcej niż przyjaźni, może się nawet zakochał... nigdy nie mów nigdy ; ) Miłość z przyjaźni to chyba najlepsza opcja.

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
hehe chyba serce się myli ;)

Gość dejot
dlaczego wy tylko widzicie co chcecie widzieć ? Koleś był twoim "przyjacielem " bo liczył na coś więcej a tu teoretycznie obcy koleś w sekundzie znaczy więcej od niego...to jak się nie wqrwić ? Pomyśl logicznie po co facetowi przyjaciółka kobieta ? Taka przyjaźń nie ma zastosowania...

Gość frinnss
matyldzia dziewczyno przyjaciol poznaje sie po tym jak cie oceniaja ;)

nie, no rece opadaja...nie, nie otwarla Ci oczu, tylko wciska scieme...moze sama ma na niego chrapke, ale on woli Ciebie...wiesz co zbulwersowalam sie:D...ja tam bym juz dawno go calowala w bramie:)

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
frinnss co sugerujesz z tym textem? :)

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
Jesteście kochane:) dzięki za dobre słowa jakoś mnie to podniosło na duchu... ale jakoś nie wierze że coś może z tego wyjśc

Gość frinnss
proste przyjaciel jest dobry jesli ma o tobie dobre zdanie im lepsze zdanie tym lepszy przyjaciel taki co uznaje ze cos nie dla ciebie sam jest nie dla ciebie zasady w zyciu sa proste tylko trzeba je znac ;)

za duzo myslisz po mojemu...jasne, ze nie masz od razu planowac wielkiej przyszlosci, ale powiedz sama on czuje do Ciebie miete, Ty tez, i nie pisz ze nie bo i tak nie uwierzymy...ja tam bym sprobowala

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
to że ich nie znam to tylko doówd że jestem nikim...

Gość frinnss
matyldzia ale uwierz mi ze wsrod ktosiow jest maly procent naprawde zdolnych ludzi czesc kujonowatych karierowiczow wiec ten tomek nazwijmy go wie, ze sa cechy wartosciowsze a ty widac jestes fajna wiec lec do bramy bo ci fisiowna nakopie

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
ale skąd wogóle ten pomysł że ładna jestem?! :)

Gość Minia789
Wydaje mi sie ze ten twoj przyjaciel cie kocha i zabolalo go to ze calujesz sie z innymi...

Gość Matyldziiiaaaaaaaaa
:) Kurcze tyle czasu tu już zaglądam i nie poznałam takich fajnych osób:) dzięki

alez nie ma za co...zawsze do uslug...jakby Ci tam cos jeszcze markotnego strzelilo do glowy to wal jak w dym:D

Gość frinnss
matyldzia wasz romans jest przesadzony co nie fisiowna? i pamietaj jestes kim chcesz byc chesz byc ofiara - bedziesz ofiara chesz byc ksiezniczka - bedziesz ksiezniczka