Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cindy 21 Katowice

PERFECTSLIM PRO -reduktor celulitisu od przedstawicielki LOREAL

Polecane posty

Gość Cindy 21 Katowice

Jak już wspomniałam jestem przedstawicielką kosmetyków Loreal. Posiadam jeszcze kilka sztuk tego reduktora celulitu i czekam na nastepną dostawę z Francji.W polskich drogeriach typu Douglas czy Sephora jest do nabycia w cenie 59 zł-64 zł.U mnie w cenie 39 zł .Kosmetyki są sprowadzane z Francji orginalnie zafoliowane i jakościowo lepsze od tych zakupionych w Polsce.Sama stosuję go od niedawna i starciłam 3 cm w obwodzie uda .Jestem szczuplutka ale miaąłm celulit i zaczełam go stosować .Efekty super no i dodatkowo zeszczuplałam 3 cm w udach z czego akurat nie bardzo się ciesze bo i tak mam mega szczupłe nogi.No ale najwazniejsze że nie jest to przereklamowany produkt bo naprawdę działa.Mozliwy odbiór osobisty na terenie katowic.Produkt sprawdziłam osobiście ale dodatkowo polecam link z wizażu.Pozdrawiam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18677

Gość kaisa M
ja długo wlekałam z zakupem bo opinie różne ale pozytywnych rzeczywiście więcej niż negatywnych choćby na wizażu.U mnie sie sprawdził ale słabo.Po dwóch opakowaniach straciłam tylko 3.5 cm a nie jak Ty autorku po jednym opakowaniu trzy cm. Jesli kupię u Ciebie dwa dostane jakiś rabat hiihih?

Gość zwariowana na maksa
Ja poproszę jedną sztukę bo mama ma i podobno widzi efekty .Podaj e-mail .Jestem z Gliwic

Gość Cindy 21 Katowice
Witam serdecznie .Mój email avenuska@onet.eu .w razie pytań czy możliwości osobistego odbioru prosze pisać.W miare dostepności powinnyśmy się dograć z czasem i dniem odbioru

Gość a msz może
Nutri bronze slim bo ja w drogerii płace 27 zła ile bym zapłaciła u ciebie ????

Gość trynka
mam pytanko ile ml ma ten żel z masażerem na celulit?