Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga25_

okulary a prawo jazdy

Polecane posty

mam prawko od 2003 roku, wtedy miałam wzrok ok i mam zdjecie bez okularów bez żadnej adnotacji, okulary mam chyba od 2005 roku, w 2006 roku wyszłam za mąż i zmieniłam nazwisko nie wymieniłam jeszcze prawka bo tak wyszło, chce to zrobić ale nie wiem czy moge tak po prostu je wymienić,jakie dac zdjęcie czy w okularach czy bez jesli dam bez i zatrzyma mnie policja i się czepią czemu mam okulary a w dokumencie nic o tym nie ma co mam zrobić??

ale zdjecie mozna zrobic bez okularow jaki to problem?? jak nie masz adnotacji,ze masz czasowe prawojazdy to nikt cie na chama na badania wysyalal nie bedzie

Mysle, ze nie powinno byc problemu, ja tez mam okulary, wlasciwie mialam je w czasie robienia egzaminu na prawko i lekarka mi nie wpisala ze mam je nosic, do ezaminu podchdzlam w okularach i nikt se nie przyczepil, wiec mysle ze jezeli by zatrzymala Ciebie policja to tez nic im do tego ;)

Gość ostatnio byla jakas afera
bo okazalo sie ,ze w okularach kierowcy musza miec na dokumencie specjalny kod ...nie wiem jaki -ale tak jest na 100%