Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkkkjakmam

jak poderwać watościowego człowieka?

Polecane posty

Gość jakkkkkjakmam

ostatnio poznałam bardzo wartościowego chłopaka- to nie byle kto. po jakimś czasie zaczął mi się podobac- on też mnie lubi i jest dla mnie miły..jak to zrobić, by zobaczył we mnie kogoś więcej..?

Gość jakkkkkjakmam
zadna z was mi nie pomoce? nie chodzi o to, ze mam zbyt mało polotu by wydać się komuś interesujaca.. po prostu mam baaardzo małe doświadczenie w sprawach damsko-męskich... :(

Gość może niech
spokojnie niech się cała sytuacja rozwija, jak zaczniesz mu nadskakiwać to przestaniesz być atrakcyjna

Zrób coś żeby ciebie zauważył, a jak nie zareaguje to daj spokój. I nie... nie przegrałaś życia... jeszcze. :classic_cool:

Gość jakkkkkjakmam
staram sie spokojnie.. nie bedę nadskakiwac ale czasem jest tak, ze facet nie odezwie się pierwszy(" bo krótko się znamy, nie bedę się narzucał przeciez") i dziewczyna nie odezwie się pierwsza ("bo nie chciałabym się mu narzucac...") w takim razie moze zapytam inaczej: JAK w tym bezposrednim, troche juz pozbawionym uczuć świecie dać Komuś do zrozumienia, ze bardzo, bardzo Go lubię, nie narzucajac się? :)

Gość jakkkkkjakmam
hop hop..

Gość tralalalalasggdf
czy któras bardziej doswiadczona kolezanka mi podpowie...?