Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimmy

Spelnily sie wszystkie moje marzenia ale co dalej??

Polecane posty

Gość mimmy

Jestem bogata, mam wspanialego meza, przyjaciol, dobra prace, lubie siebie i wierze w siebie co nie zawsze przychodzilo mi latwo. Ale co dalej? Jak mam teraz zyc? O co walczyc? Co jest wazne? Jak sie nie zagubic?

Czytaj dobrze ksiazki, jak zaczniesz to zobaczysz jak mało jeszcze wesz, i jak mało jeszcze przeżyłaś... Proponuję też pozachwycać się światem, ewentualnie pomóc biednym (ja ni ejestem bogata, a pomagam jednej rodzinie)

Gość amelia.
chcialabym miec takie problemy jak ty

Gość
Największym upadkiem jest wejść na sam szczyt? :P Ciesz się chwilą, dokształcaj się, rób to na co wcześniej nie miałaś czasu. Pamiętaj: życie jest jak dziwka i ciągle się pierdoli... A tak ogólnie to najlepszego ;)

Gość teraz podziel się tym co masz
z tymi, którzy mają mniej. :)

Gość mimmy
Ciesze sie tym co mam, ale tak bym chciala zeby wszyscy byli szczesliwi, ci co potrzebuja milosci zeby ja znalezli, ci co potrzebuja pieniedzy zeby znalezli dobra prace, ci ktorzy sa samotni zeby znalezli oddanych przyjaciol, ci ktorzy stracili swoich bliskich zeby ich odzyskali, nie wiem co mi tak dzisiaj smutno, kiedy widze ze ktos jest smutny odrazu i mnie robi sie smutno.Nie wszystkim mozna pomoc, czasem nie ma zadnego sposobu zeby komus pomoc

Gość olusia10630503
mówisz ze juz masz wszystko...to ciesz sie tym co mam ja miałam marznie..miec kolczyka w jezyku i pepku zrobiłam to..teraz chce miec 2 wjezyku ale moge stracic smak i to jest najgorsze :( i nikt mi nie pozwala :( nawet moje kochanie...w ktorys dzien bedzie ze czegos zachcesz i bedziesz chciec miec to ....jaknie masz zachcianek ciesz sie tym co masz..:P

Gość Laliitaaaa
mimi dlugo pracowalas na swoje szczescie??czy zawsze bylas tak szczesliwa i czy wszystko ci sie tak ukladalo?? chcialbym poznac ten sekret sukcesu:)

Gość mimmy
Cale zycie to bylam bogata tylko w marzenia i to wszystko..Pozatym nie mialam wiele. Sekret to chyba to ze zawsze wierzylam ze spelnie swoje marzenia i o to dlugo walczylam. No i sie modlilam, z wiara, o to zeby kiedys byc wkoncu szczesliwa i nie miec tych problemow ktore mialam w pierwszej polowie mojego zycia. Choc prawde mowiac w to zebym kiedys przestala miec klopoty finansowe wlasciwie nie wierzylam, ale i z tym stal sie cud. Tylko ze teraz tez mi czegos brakuje. Chyba prostoty, niewinnosci, dzieciecej wiary, czystosci duszy, wielkiego celu..Moze wystarczyloby sie zatrzymac, pojsc na spacer, posluchac spiewu ptakow, poczuc znowu jak pachnie las, ale to jest to wlasnie co stracilam w zamian.

Gość
Cytat z Misia bodajże: "Nie chwal się tak, bo Ci odłączą!" :P