Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaNarzeczona

Umieram z tęsknoty

Polecane posty

Gość SmutnaNarzeczona

Pojechał... jest mi cholernie ciężko:( Nie wiem jak dam rade drugi dzień, a ja płacze za każdym razem jak napisze coś słodkiego (co chwile). Ja kobieta zazdrosna ciagle tylko mysle chyba za duzo co robi. Zaufanie... Tak to podstawa. Ah jak bym chciala byc kolo niego chociaz na chwile. Albo chociaz pogadac troszke uslyszec jego glos. Tak bardzo go kocham... Nie wytrzymam:( Jedyna nadzieja, że uda mu sie mnie sprowadzic do siebie za moze 3 tyg. Tylko to mnie trzyma jakos. Codziennie bede czekac... jesli nadejdzie sms kochanie przyjezdzam po Ciebie pakuj sie... to bedzie najwspanialsza chwila w moim zyciu. Bede gotowa w 5 min. rzucam wszystko prawko, hhmmm co ja jeszcze mam do rzucenia? Przeciez nic pozatym ( moim marzeniem o jeżdzie autem ) mnie tu nie trzyma. Wiec przyjade chocby to bylo jutro. Miłości Ty moja wspaniała ja chce do Ciebie jak najszybciej... >Kocham

Gość SmutnaNarzeczona
nic nie powiecie:(

no tak.....ja mam to samo,tyle że ty masz o wiele łatwiej bo widzisz....on wyjeżdża tylko na jakiś czas kocha cie i wróci.....a mój już nie wróci do mnie:( rozstaliśmy sie jakis czas temu a ja wciąż tesknie i nie moge o nim zapomniec...i co ja mam powiedziec?

To rzuć się jeszcze dla niego pod pociąg:o Ty wypłkujesz łzy, a on pewnie siedzi sobie w barze ze striptem, popija ziomego drina i ślini się na widok fajnych cycuchów tancerek :D:D Aaaaaa....i odpisuje na Twoje natrętne esesmany :P🖐️ )))

Gość aguziazz
ja tez jestem taką bardzo smutną narzeczoną, mój ukochany przyjedzie do mnie dopiero w lutym i tylko na tydzień

Gość SmutnaNarzeczona
Ewelaa ale skoro sie rozstaliscie to chcieliscie tego chyba ze to on cie zucil to wspolczuje:( Inter jesli chciales mnie zdołować to Ci sie nie udało. Nie rzuce sie pod pociag. Hehe siedzi w barze ... masz wyobraznie. Wiesz ZAUFANIE! ja mam do niego, a on do mnie i wiem ze nikt z nas nie zrobi nic głupiego. Kochamy się i tak czy siak nie długo bedziemy razem tylko teraz mi ciezko bo to poczatek i pierwszy raz:( O to pisałe moze o sobie morze ty bys tak zrobił mój nie. Jesli taki jestes to zycze ci powodzenia. I nie sadze ze po przepracowaniu 10h i przejechaniu 70km w jedna str do pracy chcialo muy sie isc do baru. pozdr

"Morze" by mu się chciało napewno chyba jednak aczkolwiek tintirintin🖐️

Gość SmutnaNarzeczona
aguziazz wspolczuje ci długo juz jezdzi? Moj pojechal pierwszy raz w tym tyg. jest ciezko bo to pierwszy raz nigdy jeszcze sie nie rozstalismy na tak dlugo. Ja do niego pojade ale nie wiem kiedy moze za 3 tyg jak sie nie uda to on przyjedzie dopiero na swieta:( W walentynki sama... :( Ale ciagle mam nadzieje ze bedzie praca dla mnie i niedlugo sie zobaczymy pojade do niego. 3maj sie aguziazz

Gość SmutnaNarzeczona
Inter moŻe sor za blad. Pozatym morzesz sobie pogadac. Chyba nie wiesz co to miłosc wspolczuje ci bo jestes zepsutu i bezwartosciowy. Ale powodzenia w zyciu bo napewno nie bedzie latwe (twoje oczywiscie) jesli bedziesz takim (no powiedzmy łagodniej) cwaniakiem

Gość SmutnaNarzeczona
:)

Gość malinka__
ja tez tesknie bo widujemy sie tylko w weekendy.. i jeszcze ta sesja durna.. wiem ze 5 - 12 dni to zadne rozstanie ale bez niego mi tak ciezko...

Gość SmutnaNarzeczona
co sie stalo z reszta odpowidzi? Przeciez odp aguziazz i inter narmalnie a tu nie ma bylo chile i zniklok. nie mowcie ze moderator. tam nawet nie bylo przeklenstw ale dauny

To forum działa tak od wieków.. i nikt nie jest w stanie nic z tym zrobić.. jesteśmy skazani na bluesa.. :o

Gość SmutnaNarzeczona
malinka__ ja tez studiowalam z dala od niego ale to nic w porownaniu z tym co teraz przezywam. Wtedy dzwonilismy codziennie przyjezdzalam na week i wiedzilam co robi. A teraz pare smsow i nawet nie weim co dokladnie ttam robi wiem tylko jaka firma. I spotkamy sie nie wiem kiedy:(