Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irokkes

Boję się że wyśmieje mnie z powodu długości penisa

Polecane posty

Nie wiem co robić. Znam się z pewną dziewczyną juz ok. 2 miesięcy, jest między nami taka chemia że już ciężko się hamować. No i tu pojawia się problem, bo nie dość że jestem mało doświadczony w tych sprawach to i jeszcze mam małego penisa - 12 cm. Wcześniej byłem długo, bo 6 lat z dziewczyną dziewicą, jej to nie przeszkadzało. No a ta aktualna jest starsza ode mnie o rok, miała pewnie z kilku facetów, jest typem takiej kokietki i aż z oczu jej seks bije. Boję się że w najbliższych dniach dojdzie do czegoś więcej między nami i jak spojrzy na to co mam w gaciach to mnie wyśmieje. A tego bym nie zniósł, zawsze miałem kompleks na tym punkcie. Co mam robić kobiety? Bo albo zakończę z nią znajomość już teraz, albo się ośmieszę gdy dojdzie do seksu. Ciężka sprawa...

Gość theblackcat
to jeszcze nie tragedia.... ale wyjscie jest jedno- musisz ja wczesniej oszołomic minetką...

Gość ggdffcghgf
moze dosztukuj sobie, albo jak nie bedzie patrzec to wibrator jej wluz i udawaj ze to twoj:D

Gość amymaniaczka
zadna rozsadna, fajna dziewczyna Cie nie wysmieje... Moj chlopak ma takiego jak Ty. Swoje sobie pomyslalam, jak go zobaczylam, przyznaje sie bez bicia, ale w lozku uklada nam sie naprawde cudownie i w ogole mi nie przeszkadza ten rozmiar. Inna sprawa, ze nie mam porownania :) bo z wczesniejszymi chlopakami nie spalam... Ale i tak mysle, ze nie mozesz ciagle uciekac, powodzenia!:)

Gość ssexpertt
porozciagaj w imadle:D

Gość malinka__
glowa do gory! tylko 5cm pochwy jest mocno unerwiona i to wlasnie te 5 cm jest nawazniejsze:) poza tymnie dlugosc sie liczy a grubosc i technika :)

nie dolujcie chlopaka. Spokojnie stary, nie jest tak zle. Srednia europejska to 12-16 cm. Jakby nie patrzec jestes w sredniej :) Poza tym zadna normalna panna nie bedzie ci gaci sciagala z linijka w reku. A po sobie wiem ze kobiety i tak wlasciwie nie umieja rozmiarow oceniac. Ja mam 14 cm, a zawsze jak pytaja to mowie ze 16, i kazda to chwyta :) no i jeszcze wazna sprawa. Jesli ta panienka to taka co kazdemu za rogiem d... daje to faktycznie moze cie wysmieje. Ale jesli jest w porzadku to nic takiego nie bedzie.

Gość gfdsyt
a kobieta ktora ma miseczke B albo A tez byś wysmiał ? Załosne.

Gość gfdsyt
Wyzmisac by cie mogla jak bys mial mikrusa . 6 cm .

Gość Lew ze Starachowicz
Najlepszy na potencję jest korzeń żeń-szenia... tylko ciężko go przymocować :/

Gość iaromina
No bez przesady. W takich sytuacjach nie zwraca się aż tak bardzo uwagi na penisa. Liczy się to jak ją rozbudzisz, w jaki sposób będziesz ją całował, dotykał. Ja tam nigdy nie zwracałam uwagi na długość, no ale też nigdy żadnego przypadkowego seksu nie uprawiam i zanim dojdzie do czegoś to już przeważnie jestem w facecie zakochana i wtedy może mieć nawet 7 cm penisa :)

Chłopie żadna normalnie mysląca kobieta cie nie wyśmieje i nie przejmuj się w normach europejskich się mieścisz;>:D a poza tym zauważ że miejsca intymne kobiet są tak samo różnej głębokości, więc całkiem możliwe że dopasujecie sie wsam raz :) Głowa do góry:)

Gość 12 cm a gruby jest
?

Gość ile w obwodzie

Gość fgdfgfd
jak cie wysmieje, to ją pobij.

No dzięki za pocieszenie, zobaczymy jak to będzie. Grubości, tzn. obwodu mam jakieś 13 cm.

Gość theblackcat
to sie własciwie nie masz czego wstydzic.

Gość a mój kciuk ma 75 cm
w obwodzie ;p

Gość a mój kciuk ma 7przecinek5 cm

Gość vickariush
Jak masz 13 obwodu to spokojna glowa, masz normalnie, a dlugosc sie az tak bardzo nie liczy. Jeszcze panna bedzie jeczec jak ja bedziesz posuwal :) Czego ci zycze :)

Gość Szesnastak
Ten temat jest smutny ale troche podniosl moje morale, ja mam 23 lata i 16cm i z tego powodu jestem prawiczkiem bo balem sie zawwsze ze zostane wysmiany tak jak ty.

Mam 13 cm długości, ok 14 w obwodzie, mam 27 lat i jakieś 12 dziewczyn do tej pory, z którymi spałem. Żadna mnie nie wyśmiała i żadna nie narzekała. Aktualna z którą się spotykam mówi, że dopiero ze mną ma takie orgazmy. Ale ja mam już odpowiednio wypracowaną technikę i wiem co robić, żeby kobieta była w siódmym niebie :) Nie słuchaj idiotów, którzy piszą tutaj żebyś sobie jakieś przeszczepy robił. To im jest potrzebny przeszczep, ale chyba mózgu.

Gość Szesnastak
czlowieku to forum wpedza w kompleksy, byly juz tematy w ktorych 18cm to niby słabiutko, w dupach sie tym krowom poprzewracalo

Możliwe, ja rzadko zaglądam na erotyczny, częściej jestem na ogólnym, to nie wiem co tutaj ludzie wypisują. Tak czy inaczej traktowałbym to z przymrużeniem oka. A 16 cm to rozmiar jak najzupełniej normalny, tak samo jak 14, 12, czy 10. Podobno dopiero poniżej 10 cm mogą być problemy, ale facetów z takimi ptakami to jest tak samo mało jak z takimi co mają więcej niż 18.

Gość theblackcat
ja spotykałam wszystkich co mieli po 20. Chyba taki juz mój los. Z reszta mi np jakbym miała do wyboru to bym wolała grubszego niz dłuzszego- a te 13cm to przyzwoicie jak na grubosc.

Gość theblackcat .................
ilu miałaś facetów wogóle?

Gość theblackcat
A czy ja nie miałam iść spać przed 22 ? :D