Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupkupkupa

jak to jest z nafta na wlosy? przetuszczaja sie potem? sa ciemniejsze?

Polecane posty

Gość kupkupkupa

zachwalacie tak ta nafte, ale boje sie dwoch rzeczy: 1. ze beda mi sie bardziej przetluszczaly wlosy 2. ze wlosy mi zciemnieja (mam blond i boje sie mysiego koloru)

Gość wpisz się na forum moda
włosy nie zciemnieją, najwyżej mogą ściemnieć! :P

Gość nie beda sie przetluszczac
i nie beda ciemniejsze :) Tez mam blond i stosowalam nafte kosmetyczna

Gość ciemniaki
:P

Gość kupkupkupa
oczywiscie sciemniec nie zciemniec! o matko ale wstyd prosze o wiecje opinii, bo obje sie ze efekty beda takie jak po olejku rycynowym :O

Gość ashantii
ja sobiebardzo chwale nafte mieszam z olejkiem rycynowym i nakladam na noc wiele osob radzi zmyc po godzinie le po wielu eksperymentach uwazam ze zostawienie na nioc jest najlepsze bo po godzinie czy nawet kilku to tego nie da sie zmyc chyba z\e 4 razy sie szoruje wlosy ale to na pewno i m nie pomaga jak dla mnie nafta przyciemnia a po dluzszym stosowaniu( i regularnym) nawet bardzo co mi odpowiada mialam naturalny sredni cieply braz a teraz mam ciemna czekolade :) mi nie przetluszcza ale jak mowie zmywam po nocy jak ktos sie uprzez zmyc po krotkim czasie to oczywiscie ze bedzie mial tluste wloski:D

Gość jeżeli boisz się że włosy
ci ściemnieją, rób sobie mieszankę: nafta+żółtko+woda+KILKA KROPLI SOKU Z CYTRYNY CYTRYNA SPOWODUJE ŻE WŁOSY NIE ŚCIEMNIEJĄ POD WPŁYWEM NAFTY A ZA TO BĘDĄ ŁADNIE LŚNIĆ I NABIORĄ NATURALNYCH JASNYCH REFLEKSÓW :)