Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkax

FACET! Czy ktoś pomoże mi to zrozumieć

Polecane posty

Gość malinkax

Witam wszystkich forumowiczów!! Potzrbuję pomocy! Cała sprawa jest dość pogmatwana, i to tylko dlatego że to ja przyłożyłam do tego rękę. Chodzi o to że od pewnego czsu spotykałam się z dość ciekawym faectem. Na początku nie brałam go poważne, mimo że ciężko było mi sie rozsać po naszym pierwszym spotkaniu pomyślalam :dobry materiał na kumpla". Jednak nasze spotkania były coraz częstsze. Mimo że do niego nic (początkowo) nie czułam-a co najmniej tak mi się wydaje- zostalismy para. Dopiero z czasem zauwazylam jaki jest czuły, kochany i że myśli i dba o mnie. Po pewnym okresie zdałam sobie sprawę że wpadłam po uszy i jestem w nim zakochana. Ale ta idylla nie mogła trwać w nieskonczoność. Kiedy ja nabrałam pewności co do swojego uczucia. Usłyszałam. Co ja pisze uslyszalam, napisal mi sms-a ze jestem cudowna i wogole ale nie dla niego ;( że on nie potrafi mnie kochać (choć wcześniej zapewniał mnie że tak jest, planował wspólną przyszłość- i wydawało mi się że to jest szczere), bo on myśli o swojej byłej (ktora przespała się z jego kumplami!).Poprosil abysmy zostali przyjaciolmi. I tu się wszystko zaczyna. postanowilam się nie narzucać, choc czasem napisałam sms-a (nie odp), ja nie dzwoniłam. Po miesiącu czasu mimo usilnych prob znienawidzenia go, czulam to samo. Aż tu nagle któregoś dnia, korzystajac z okazji ze jest na gg ustawiłam sobie opis " :) (: wychodzę za Michała" (chłopaka który zabiegal o moje względy a on o tym wiedział) W pierwszej chwili zwątpiłam że w ogóle zareaguje, ale po pół godziny napisał " widze ze sie poszczescilo malince w zyciu" a ja zamiast to sprostować kontynuowałam zabawę. Bylam w recz w niebo wzieta że wogóle go to zainteresowało,chwile poklikalismy. A na koniec (krótkiej) rozmowy napisał że życzy mi dużo szczęśćia i żebym powiedziała michałowi że ma: NAJWIĘKSZY skarb na świecie! Ja naprawdę tego nie rozumię. Stara baba a problemy jak dziecko ;p czy jakis inteligentny czlowiek pomoże mi to zrozumiec?? Prosze- to krzyk rozpaczy.powaznie

JA mysle ze facet nie wygrzebal sie z poprzedniego zwiazku, mysli o eks, i poki co tego nie zmienisz. Ja mialam kiedys tak samo..wiem ze bedzie chcial wrocic, i mysli ze go z otwartymi ramionami przyjme..ale srogo sie zawiedzie popaprancy emocjonalni-won!

Gość qqop
malinkax jak widzisz tutaj na forum dziewczyny maja mnostwo podobnych problemow do Ciebie. Nie uwazam,zeby dobrym pomyslem bylo ustawianie sobie tego opisu -dziecinada-nie sadzisz??Ja jestem mloda i tez popelniam wiele bledow, ale lepiej,ze facet uprzedzil Cie,ze mysli o innej niz gdyby mial Cie z nia zdradzac podczas zwiazku z Toba. Dobrym sposobem wedlug mnie byloby uswiadomienie Go o tym co Ty czujesz i na tym niech sie skonczy. Jak bedzie chcialk z Toba byc to bedzie, natomiast jak bedzieszz Go zlewac to moze sobie pomyslec,ze Ci nie zalezy, a jak bedziesz ustawiac takie opisy no to juz calkowicie-jednego dnia chcesz byc znim a drugioego wychodzisz za innego.

Gość malinkax
racja. jutro chcac nie chcac pewnie go spotkam (chyba bardziej chcac) na uczelni i postaram sie to wszystko sprostowac,ale tym razem szczerze a on zrobi jakze chce

Gość pewnie facecik miał
ochotę poczarować, zrobić trochę zmieszania, poczuć że ma ciągle na ciebie jakiś wpływ - mimo, że "wychodzisz za Michała" nie obiecywałabym sobie wiele po tej reakcji