Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam myśleć

miesiączka

Polecane posty

Hej. Zawsze miałam obfite krwawienia oraz pojawiające się podczas okresu skrzepy krwi. Czy to normalne? Zawsze myślałam ze tak po prostu niektóre z nas mają.... Mam się czym martwic?:(

nikt mi nie odpowie?;/

Gość pyrkaaaaa
Idz do gina on Ci powie czy to normalne . Może zleci badania.

skrzepy krwi moglby by swiadczyc o miesniakach.. ale ja tez mam troche skrzepow a nie mam miesniakow. idz do lekarza, zobaczymy co powie

Ja też tak miałam, ale tylko wtedy jak miesiączka spóźniała mi się o jakieś 3 tygodnie... w tej chwili nie mam żadnych dolegliwości z tego powodu, bo wszystko się uregulowało. Jednak jeśli to są bardzo obfite miesiączki i do tego bolesne, to myślę, że wizyta u ginekologa nie zaszkodzi, a tylko pomoże Ci się uspokoić. Skrzepy, to w sumie u mnie norma. Jednak kiedyś miałam okres przez 20 dni, ból straszny, a na koniec byłam już wycieńczona. Myślałam, że w szpitalu wyląduję.

Gość ja mam tak przy
każdym okresie. To jest normalne. Podobno. Jestem zdrowa w każdym bądź razie i nic mi nie dolega. Ale lekarz dla pewności zawsze się przyda

Gość ciasteczko6
skrzepy i bardzo obfite miesiączki mogą coś sugerować, ale wcale nie muszą. są zupelnie zdrowe kobiety które tak mają, ja niestety też takie miałam, mam dalej i wykryto u mnie endometrioze. idź do lekarza, on Ci powie czy coś to oznacza, czy nie :).

Gość kyukuk
przecież miesiącza to nie lanie się krwi bez powodu, tak żeby się trochę je pozbyć ale OCZYSZCZANIE narządów rodnych w tym ze zbędnego nabłonka muszą więc pojawiać się skrzepy krwi

ja też mam obfite miesiaczki i skrzepy krwi, jestem zdrowa, wiec moze niektore dziewczyny tak maja, nigdy sie tym nie przejmowalam, ginekolog tez nic zlego w tym nie widzi

dzięki trochę mnie uspokoiłyście:)