Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczk23

Co o tym myslec? Zapomniec?

Polecane posty

Gość Majeczk23

Ok, zaczne od tego że poznalam w internecie fajnego chlopaka o imieniu Damian. Znam juz go ponad 4 miesiace, ale tylko przez net. Swietnie nam sie gadalo od samego poczatku. Dzwonilismy, smsowalismy doslownie codziennie. Przysylalismy sobie zdjecia i krecilismy ze soba ostro. Wiem, ze nie bylam mu obojetna. Jednak z dnia na dzien on przestal sie do mnie odzywac. Nie dzwoni, nie pisze smsow... Kiedy napisze do niego cos, on odpisuje po kilku godzinach. Jest jakby inny. Nie wiem czy powinnam o nim zapomniec, bo nie jestem pewna czy on ma mnie gleboko gdzies czy ttylko udaje niedostepnego zeby mnie zdobyc. Jak myslicie? Bo ja sie w nim zadurzylam po uszy, i wciaz mam nadzieje ze cos moze byc...

Gość Majeczk23
poradzcie cos

Gość Maria_Pia
Jesli po 4 miesiacach nie doszlo jeszcze miedzy wami do spotkania to ronie moglo sie stac. Byc moze po krotkiej fascynacji juz mu sie znudzilo to "netowe krecenie" z toba, mogl tez poznac kogos w realu i po prostu sie zakochac. Byc moze tez nie ma czasu np ze wzgledu na sesje.

Gość Majeczk23
ale on nie studiuje :o pracuje... Ale dlaczego nie powie mi tego wprost ze sie mu znudzilam? Mielismy tyle planow... A teraz pustka.

Gość Maria_Pia
Ale dlaczego sie nie spotkaliscie? Moze w jego mniemaniu ta znajomosc nie byla az tak wazna. Wiesz, ja na gg gadam tez z wieloma osobami ktorych nigdy w zyciu na oczy nie widzialam, z niektorymi to gadam nawet prawie codziennie, ale to wszystko bo w realu mam swoje prywatne zycie a net to tylko relaks od codziennosci.

Gość Majeczk23
Planowalismy sie spotkac na walentynki, bo on pracuje a mieszka ok 400km ode mnie :o

Gość RoszpunkaA
Daruj sobie go. Jestem pewna na 100000000000procent ze poznal kogos w realu.

Gość Maria_Pia
Przykro mi bardzo. Nie potrafie nic poradzic bo nigdy nie mialam znajomosci w realu. Poniewaz ja osobiscie traktuje net jako odskocznie od codziennosci to mam okresy ze chce mi sie klikac bardziej i takie ze chce mi sie klikac mniej. Moze ten twoj chlopak ma podobnie, a moze ma jakies chwilowe problemy lub sprawy do pozalatwiania. A moze po prostu poznal kogos w realu i tak mu wygodnie bo ta dziewczyna mieszka blisko niego isie moga widziec ciagle.

Gość Bohenek Bazyl
A ja mysle jak Maria_Pia. Wedlug mnie ten facet poznal kogos blisko. Wiem, bo sam jestem facetem i tez bym tak postapil gdybym poznal fajna laske w realu. Wybacz, ale skoro piszesz ze mieszkasz tyle kilosow od niego :o