Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mocno

Heath Ledger nie zyje - co za strata, taki młody!

Polecane posty

Gość szkoda mocno

Gość to prawda szkoda go
fajny aktor

Gość szkoda mocno
cos mi sie wydaje ze to przez rozstanie ze swoja dziewczyna, dopiero teraz dowiedzialam sie ze nia sa razem. Naprawde... ludzie niby codziennie umieraja, ale i tak szkoda :(

Gość szkoda oj szkoda
o ile to prawda, jak przeczytalam to myslalam ze z krzesla spadne, szkoda faceta, mial podobno tylko 28 lat

Gość onon co ty
jak ot nie zyje, a co sie stało?

Gość o kurrewka
Aż trudno uwierzyc. mam nadzieje ze pudelek puścił tylko niesmaczną plote...

Gość to nie plota niestety
trabia o tym wszystkie zagraniczne serwisy, prawdopodobnie przedawkowal

Gość vvvvv
zaćpał się na śmierć :o szkoda, fajnie grał w obłędnym rycerzu

Gość normalnie szok

Gość vvvvv
Podobno umarł w mieszkaniu Mary-kate Olsen, jednej z bliźniaczek.

Gość rutelka
szok :(

Gość Maria_Pia
W nowojorskim apartamencie Mary Kate Olsen odnaleziono ciało aktora Heatha Ledgera. Policja podejrzewa, iż śmierć może mieć związek z narkotykami. Pod uwagę brane jest zarówno samobójstwo, jak i przypadkowe przedawkowanie. Ciało aktora, który w ubiegłym roku walczył o Oscara za kreację w dramacie "Tajemnica Brokeback Mountain" odnalazła gospodyni, która miała wpuścić umówioną wcześniej na spotkanie masażystkę. Kiedy na pukanie do drzwi sypialni Ledgera nikt nie odpowiedział, kobiety weszły do środka. Na łóżku zobaczyły nieprzytomnego i nagiego aktora, wokół którego leżały niezidentyfikowane tabletki. Próbowały go reanimować, ale bezskutecznie. Natychmiast wezwały policję i służby medyczne. W środę zostanie przeprowadzona autopsja. Ledger już od jakiegoś czasu mieszkał w apartamencie Mary Kate Olsen. Aktorka nie jest wiązana ze śmiercią. Ostatnio przebywała na festiwalu Sundance, gdzie prezentowała swój najnowszy film - "The Wackness". We wrześniu Heath Ledger rozstał się po trzech latach związku z Michelle Williams. 28 października 2005 roku na świat przyszła pierwsza córka pary - Mathilda Rose. Aktor pracował ostatnio na planie filmu "The Dark Knight". Wcielił się w postać Jokera. Premiera zapowiedziana jest na lipiec 2008 roku. Nie wiadomo jeszcze czy śmierć Ledgera nie pokrzyżuje tych planów. Na ekranach kin na świecie gości obecnie film "I'm Not There", w którym zagrał jedno z wcieleń Boba Dylana. Urodzony w Australii 4 kwietnia 1979 roku Heathcliff Andrew Ledger swoje pierwsze imię zawdzięcza bohaterowi słynnego melodramatu Emily Brontë – "Wichrowe wzgórza". Wysoki wzrost (188 cm) oraz nieskazitelny wygląd, a także ekranowa charyzma sprawiły, iż nie tylko trafił w 2001 r. na listę 50 najpiękniejszych ludzi magazynu "People", a w 2003 r. uznany został przez redakcję australijskiego wydania "GQ" Mężczyzną Roku, ale także szybko stał się jedną z najbardziej obiecujących gwiazd Hollywood. Potwierdził to w 2005 roku kreacją w dramacie Anga Lee - "Tajemnica Brokeback Mountain". zrodlo: www.onet.pl

jeszcze przed nim samobójstwo popelnił Brad Renfro aktor znany z \"klienta\" i \"uśpieni\", miał 25 lat, przedawkował dragi-pomyślcie 2 samobójstwa młodych aktorów w tym samym miesiącu

HEATH LEDGER NIE ŻYJE!!!! 07:30 dvdsdsfwdsgfds Nie palę mu lampek i nie mowię jaki był świetny, po prostu podobał mi się, zwłasza kiedy grał w poskromieniu złośnicy, 28 lat 07:33 jukun ale co suie stalo ? 07:34 Józin z Bazin a od czego możę zginąć amerykancki aktor? tylko dragi

Gość ł ...... ... ......
10:52 wcaleniefanka kiedy zobaczyłam przed chwilą ten news to myślałam że to głupi żart. przeciez to bez sensu. bardzo fajny aktor 10:55 toratora Elvis ponoć też nie żyje...jak przeczytałam to nie uwierzyłam-a taki fajny z niego był perkusista ...Be yourself no matter what they say... 10:57 ginorossi http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=454042 wszystko na temat 11:09 patty diphusa :(

Szkoda, szkoda czlowieka, szkoda jego dziecka i jego eks zony, bardzo ja lubilam w "Jeziorze Marzen". :(

tez bylam w szoku jak sie dowiedzialam :( gdy mialam ok 15 lat bylam w nim zakochana, mial sliczny usmiech

Gość o mój Boże
:'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((