Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noo nie kumam

co facetow podnieca w robieniu minety?

Polecane posty

Uwielbiam robić bardzo wyrafinowaną minetkę, uwielbiam smak, zapach, wszystko mmmniamm

Gość onimaru
podczas robienia minety podświadomie mózg wysyła mi więcej krwi do penisa i staje się przez to grubszy, na facetów to działa bo czują mocniej i bardziej feromony erogenny wydzielane z potem w okolicy łona faceci lubią chlać a sok z cipki jest najsmaczniejszym tronkiem

Gość lubiącyMinetkę
co za głupie pytanie... A jak to może nie podniecać?? jakbym ci pokazał filmik jaki ostatni nagraliśmy z moją małą Kicią....to nie trzeba by było nic tłumaczyć...

Gość Miiiss
Hmmmm. mój boy lubi mi robić minetkii, sam mówi, że to go jara, choć mnie to generalnie dziwi, ale cóż.... mi robi dobrze, więc nie mam nic przeciwko xDD

Gość mojego faceta chyba nie podnie
ca bo robi to bardzo zadko i chyba nie bardzo mu to wychodzi bo mnie to nie bardzo kreci

Gość _Rafcio_22
Nic mnie nie podnieca, raczej brzydzi

Gość zalezy od samej cipki
i jej wlascicielki. ladnej zgrabnej z ladna pipucha moglbym nawet zaplacic za wylizanie(wiem glupie ale co zrobic) za to brzydkiej grubej nie zrobilbym nawet gdyby to ona placila:D

Gość szczelanie minety
jest ohydne, bo te cipy nie dość, że są paskudne to jeszcze jedzie od nich śledziem na kilometr.

Gość zgadzam się z przedmówcą

Gość ramtamtaram
Nie wali śledziem, jeśli się dba o higienę, może podsuń Jej płyn do higieny intymnej z jakimś nagietkiem albo co?

Gość zwolenniczka
ja doswiadczan minetki od 8 lat (zaczelam w wieku 15)calyczas z tym samym facetem i za kazdym razem jest fantastycznie , a i sama tez nie jestem dluzna, oboje to uwielbiamy, to sa indywidualne sprawy i kazdy musi do tego dojrzec ,nic na sile to podstawowa zasada

Gość ubekdfr
mineta jest dla frajerów co się podlizują kobiecie - facet maczo nie liże patelni

Gość Toms33ga
Ja uwielbiam jak robi się coraz bardziej mokra i wtedy mnie to nakręca i staram się aby kobieta osiągnęła szczyt. Może jestem jakiś zbóż ale tak mam i tego nie zmienię. Pozdrawiam.

Gość gość
Perwersja z tym związana, a mnie podnieca lekka perwera.

Gość gość
Ja kiedyś myślałam, że robią to tylko dlatego, że chcą aby im się odwdzięczyć. Ale większości facetów to strasznie podnieca i po prostu to lubią. ;)

Gość gość
Zawsze normalnego faceta będzie podniecać cipka obojętnie kim by niebył ile by zaliczył kobiet nawet ginekologów podnieca ładna młoda cipka pomimo że ich widzi wiele to są koneserzy! !! Męża podnieca gdy zaczynam być wilgotna i gdy mam orgazm i tryskam zlizuje i ssie co do kropli. Ja przy lodziku również się podnieca ssię gdy tryśnie połyka i zlizuje bo mamy na wzajem smaczny nektar.Zależy on od diety i higieny intymnej! !!@

Gość gość
Mój jakby mógł, toby się nie odrywał :D ja też uwielbiam, umie i wie jak ruszać jęzorkiem. Uwielbia na nią patrzeć, jara go to strasznie mimo że staż mamy już dość długi ;)

Gość gość
Jestem z moją Żoną 25 lat, jest jedyną kobietą z którą się kochałem, a pieszczenie Jej cudownej c...i sprawia mi większą rozkosz niż mój organizm. Uwielbiam Jej zapach kocham upajać się Jej smakiem i czuć jak wielką sprawiam Jej rozkosz.

Gość Minnetoo
Podniecona kobieta, zapach i smak czipeńki.

Gość gość
Nie wiem, zachęcająco wygląda, sama się prosi o lizanie. :D Taka różowiutka, mięciutka, ciepła i śliska.

Gość gość 16 10
tak jak wyżej :-) no i ten zapach mmm...

Gość białapara
jeśli ktoś się lubi całować to i lubi robić minetkę, pozdrawiamy wszystkich co lubią minetki :)))

Gość gość

mnie podnieca robienie jej przyjemności , językiem , lizanie jej warg sromowych , oglądanie jej pupy , która siada na mojej twarzy. zapach smak, wszystko mnie podnieca , to że otwiera przede mną swoje ciało , być między jej udami i lizać jej skarb , łęchtaczkę , która jest tylko dla mnie , uwielbiam to

Gość gość

Każda jest inna jedna się sama otwiera (wargi sie rozchylaja same) inna trzeba polacami otworzyc  :) :)