Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę inaczej

z brązowych w blond balejaż

Polecane posty

Gość chcę inaczej

hej! mam nadzieje ze mi pomożecie. Bardzo chciałabym rozjasnic włosy, ale by wygladały naturalnie. mysle o balejażu w dobyrm salonie,. mam włosy brązowe, kilka razy farbowaen palette do 24 myć, 2 razy czarny, ciemna czekolada. obecnie włosy mam brązowe. chciałabym rozjaśnić je , ale zdaje sobie sprawe ze nie mogę całosci wiec pozostaje balejaż i stopniowe rozjaśnianie pasemkami. macie moze jakies zdjecia? nie chccę miec na głowie zielonego efektu jak sie czasami widzi...:Ochciałabym naturalnie wygladające włosy. ma któraś doswiadczneie w rozjasnianiu z ciemnego na jasny? prosze o rady, pomoc:)

Gość zawrot
Witaj :) Powiem /ci jak bylo ze mna :P Naturalne mam ciemny blond, zrobilam sobie na to blond pasemka i wyszly rewelacyjnie, jasniutkie :) Pozniej zdecydowaalam sie na brazowe wolosy... Brazowe mi sie znudzily heh i zrobilam czarne - to byla porazka ale co mialam zrobic... Pozniej mialam znowu brazowe, dosyc ciemne, tak samo jak ty zdecydowalam sie miec (znowu) blond... Poszlam do bardzo dobrego frzyjera (balam sie ze wyjda mi zolte, przeciez tyle razy farbowalam na ciemno) ale wyszly mi wlasnie fajne jasne pasemka :D Musisz poprostu isc do dobrego frzyzjera a napewno wyjdzie tak jak ty chcesz ;)

Gość chcę inaczej
dziękuję za radę! a powiedz ile zapłaciłas? Jesli mozesz;)

Gość zawrot
Napewno zrobi ci gesto cieniutkich pasemek rozjasniaczem tylko takim dobrym a nie typu joanna ;) Płaciłam 90 zł...