Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marinaaa.

Jak miec szczupłe uda i ogrągłą,jędrną i wypieta pupe?

Polecane posty

Gość Marinaaa.

Mam troche za duzy i za płaski tyłek i za grube uda, co na to poradzic ? szczególnie o pupe pytam ? prosze doradzcie, nikt naprawde sie na tym nie zna?

Gość najlepiej spytaj czegos
kazdfa chcialaby to wiedziec

Radze przerzucić się na dietę redukującą tkankę tłuszczową a budującą masę mięśniową. Czyli głównie na twoim talerzu powinno się znaleźć białko, zdrowe tłuszcze i warzywa. Od czasu do czasu węglowodany złożone. Zapomnij o słodyczach i węglowodanach prostych. Wiem, że łatwo się mówi a ciężko tak po prostu zapomnieć o słodkościach i cukrze. Ale jest taki wybór: albo chcesz mieć piękną sylwetkę albo wcinać słodkie i węglowodany proste pełną parą :P I teraz podstawa: ćwiczenia. Codziennie rozgrzewka, 0,5h jakiś ćwiczeń ogólnie spalających kalorie np. trucht w miejscu bądź skakanka. I czas na ćwiczenia kształtujące ciało. W tym wypadku postaw na ćwiczenia na pośladki i uda. Rób je systematycznie i nie zniechęcaj się , jeśli nie będzie szybkich efektów. Potrzeba czasu. A później na wiosne i lato będziesz mogła z zadowoleniem spojrzeć w lustro i powiedzieć ,,OPŁACIŁO SIĘ\". Bo tak będzie, zobaczysz. Trzymam kciuki i do dzieła !

Gość ppppppppppppppppppppp
Bez pracy nie ma kolaczy kochana :)

Gość Marinaaa.
dziekuje :) widze ze sie na tym znasz :) polecasz jakies cwiczenia?

Gość Marinaaa.
a bez takich urzadzen sie da?

Gość help HER
pomozcie jej moze co? help her !!!!!11 UP UP ASS!

Gość niepocieszona.....
PILATES, tylko PILATES. w necie znajdziesz full cwiczen, potrzeba tylko samozaparcia, ale sie oplaci, wierz mi:)