Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga dla mezczyzn

Moja zona nie pociaga mnie juz seksualnie .

Polecane posty

Gość Wędrujący
Ożeniłeś się nieudaczniku życiowy z brzydką kobietą, której nie kochasz, a teraz próbujesz znajdować jakieś "wyższe racje" i rzucać uogólnienia na wszystkich facetów. Niektórzy mieli dość jaj, żeby znaleźć i zdobyć kobietę, która im się podoba, która jest atrakcyjna i interesująca :P I teraz nie muszą wylewać frustracji na damskich forach. Spadaj, cipko!

ja mam 25 a meżczyźni w wieku po 30 w większość wydają sie mi być za starymi..

a jeśli chodzi o potrzeby seksualne kobiet to wiadomo nie od dziś że kobiety powinny mieć młodszych partnerów.. bo wtedy patrzeby seksulane są podobne.. najelpeij tak o 7-10 lat :D

Gość zwykła prowakoacja
napisał i spierdolił a wy się produkujecie Masz chuj u salmonelle od starych jaj i kilka zwoi mniej od kury

Gość Żmyja
Dokładnie Agee :) Kobieta ok 30-35 lat ma najwyższy poziom potrzeb seksualnych w ciągu całego swojego życia, u facetów w tym wieku potrzeby znacznie spadają w stosunku do tego co było wcześniej ;) Takie 20-25 latki mają niewygórowane potrzeby.

Gość modlischqua
Hej! Szkoda małżeństwa, nad takimi rzeczami należy pracować, a nie poddawać się. Może ona nie czuje się atrakcyjna z jakiegoś powodu? Poszukaj pomocy w dobrej poradni psychologicznej, najlepiej u seksuologa, jest jeden bardzo dobry we Wrocławiu http://psycholog-ms.pl/poradnia/.

Gość gość
Dla mnie facet o 5 lat starszy ode mnie to juz STARUCH!!!

Gość gość
Taka mloda a dojrzaly gosc to jest przepasc I tyle nue ma o czy gadac ona chce szalec On stabilzacji...Albo gosc np.lat 30 I laska o mysleniu gimbazy...no szok!!!

Gość gość
Tylko, że on wlaśnie ma mentalność na poziomie gimbazy, wiec może taka 25latka będzie jeszcze mądrzejsza do niego :)

Gość gość
ja mam 26 lat a mój facet 35 i jestem zachwycona, przy nim dopiero zobaczyłam co to prawdziwy seks a moi równolatkowie to banda niedojrzałych idiotów i nie zamieniłabym go na żaden młodszy model.

Gość gość
hmmm a ja sama mam 30 a mój facet 21 lat :P

Gość gość
No fajnie. Chłop poprosił o pomoc, a tu same lesby i starojebce.

Gość gość
Jak dla mnie to prowokacja. Kobieta 33 lata jak zadbana, nie ma nadwagi, uprawia sport jest atrakcyjna, czasem nawet bardziej niż jej młodsze koleżanki. Ciało 33 latki jak regularnie ćwiczy - też jest jędrne. Poza tym niektóre w tym wieku wyglądają młodo, a niektóre zniszczone przez życie już staro.

Gość gość
1. ty tez sie starzejesz 2. te 20 latki tez sie beda starzeć 3. może pomóż żonie w domu lub przy dzieciach aby miała wiecej czasu zadbac o siebie 4. zacznijcie cos robic razem tylko we dwoje jakis sport czy co tam lubicie 5 skup sie na odbudowaniu relacji z żona a nie ogladaniu sie za młodszymi bo w koncu ja zdradzisz =rozwód,alimenty i zniszczone życie

Gość jednoreki bandyta
Jak czytam Wasze wypowiedzi to chyba jestem najszczeliwszym facetem pod sloncem ze jestem singlem.

Gość gość
Moja żona jest o 11 lat odemnie młodsza i też mnie nie pociąga, mimo 28 lat z atrakcyjnej kobiety zrobił się kocmouch, utyła, zaniedbała się, najatrakcyjniejszą rzeczą jaką nosi to koszula flanelowa, zero bielizny, fryzury, makijażu. Raz na jakiś czas ściąga gacie i pyta o sex, odwracam się i idę spać

Gość gość
Baba po 40 to tragedia brzuch wisi do pipy . Cyce do kolan . Nóżki chude brzuch i opona . Twarz zryta . Co innego te z telewizji .

Gość gość
Moja ma 28 i tak wygląda, wielki bebechy wiszące cyce a by się do pipy dostać tłuszcz trzeba odgarniać. No ale urodziła więc tak ma byc

Gość gość
Jestem po 40 , urodziłam dwoje dzieci i nic mi nie wisi, jestem szczupła. To nie jest kwestia wieku tylko dbania o siebie.

Gość gość
Moja dziewczyna jest mocno przeciętna i praktycznie w ogóle nie pociąg mnie seksualnie. Oczywiście nigdy się o tym nie dowie choć mogą ja zastanawiać moje problemy z rozruchem w łóżku. Kochamy sie dość często co może wydawać dziwne ale ja ją po prostu ją kocham ;) Mam bardzo złe doświadczenia z takimi tzw "seks żyletami" nie oferowały przeważnie nic poza wyglądem a i z wiernością to u nich bardzo krucho bywało. Wybrałem charakter bo uroda i tak przemija a jak mam mieć w domu Niemcy to pi/erdz/iele taki układ ;)

Gość gość
ale wy macie problemy życiowe nic tylko ******ie ja prd...

Gość gość
a czego oczekujesz że cie któraś tu przeleci :)

Gość gość
No ale ta 25 latka też kiedyś bedzie miała 30 lat. Ty uważasz, że po trzydziestce to kobiety nie są atrakcyjne, więc niepowinienes się żenić, bo kobieta nie zatrzymuje się na 25 lat. Chory jesteś

Gość gość
To ja zostaw autorze, z tego juz nic nie bedzie, ktos radzi terapie rodzinna, ale dla niej lepiej uwolnic sie od takiego zwiazku, bo nie jestes nic wart.po co wogole sie zeniles, trzeba bylo pomyslec o przyszlosci i ze ona sie zestarzeje i obecna 20 latka, lepiej obczajaj juz teraz w piaskownicach z ktora chcesz byc jak stuknie ci 50. Slub sie bierze z milosci a nie z chcicy.masz chyba i serce i mozg miedzy nogami

Gość gość
Po co piszecie do Autora? Przecież ten post jest z 2008 roku. Autor zdążył się pewnie już ożenić, rozwieść i zmienić płeć...