Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reach

Co myslicie o kobiecie, ktora w wieku 35 lat jest dziewicą?

Polecane posty

Gość gość
12:32 Ale streotypowe głupoty piszesz :D Pisalam juz ze szukając można znaleźć materiał na związek z rozsadku. Miłości się nie szuka! ona jest, pojawia się, albo jej nie ma. Ja miałam to szczęście że poznałam mojego faceta w wieku 29 lat! ale gdybym się nie zakochała ze wzajemnością, to byłabym zapewne dziewicą do dziś :) bo nie pociąga mnie ktoś kogo nie kocham, chocby byl dobry, przystojny, z dobrą pracą etc. Moi znajomi wcześniej nawet nie przypuszczali, że nią tak długo byłam. Bywało nawet, że ktoś się mnie radził w lozkowych sprawach ;) I naiwnością jest sądzić, że pozna sie dziewicę czy prawiczka po zachowaniu, można się co najwyżej domyślać i bardzo pomylić. Pamiętam jak na studiach, był taki chłopak, nieśmiały i wstydliwy z natury, niektórzy sadzili że jest prawiczkiem. Okazało się później ze 4 lata jest z dziewczyną :p Jeśli chodzi o rodzenie, to najczęściej po porodzie dopiero zaczynają się prawdziwe kłopoty ze wspolzyciem... a po 50-tce większość kobiet zmuszona jest używać lubrykantu niezależnie od czestosci zblizen.

Gość gość
13:30 Prawda.Ją dziewictwo straciłam w wieku34 lat bo dopiero wówczas się zakochalam ale po raz pierwszy z wzajemnością Wcześniej mogłam to zrobić na siłę z pierwszym lepszym ale miałam opory:obcy facet ok bez uczucia to nie dla mnie.

Gość gość
kobiecie sperma z racji płci do mozgu nie uderza:) moze wiec poczekac latami na odpowiedniego faceta, a moze sie go tez nie doczekać nigdy, nic straconego

Gość gość
Też prawda.

Gość gość
Może ja sie wypowiem.. Mam 35 lat i jestem dziewica..bylam w zwiazku najdluzej 6miesiecy ale nie doszlo do niczego takiego ..wtedy sie balam ze zajde w ciaze pomimo zabezpieczenia (mam takiego pecha zyciowego ze za 1 razem bym zaszla)..zadecydowal strach i brak stabilnosci w zyciu. Od tamtej pory moglam to zrobic na wakacjach za granica ale sex z przypadkowym gosciem? W dodatku dziewica? Tragedia... I tak juz zostalo nikogo nie mam bo tak naprawde jak kogos poznam jest za mlody i nie angazuje sie w nic bo az wstyd przyznac sie ze dalej mam to przed soba.. W pracy mysla ze juz jestem dawno po ..ukrywam sie bo rozplakalabym sie gdyby ktos to skomentowal...nawet do giekologa juz nie chodze..ost bylam chyba 7 lat temu...wsydze sie powiedziec ze jestem dziewica i nie chxe znosic upokorzen. Jestem bardzo wrazliwa osoba chociaz z zewnatrz tak sie nie wydaje. Owszem mozna to zrobic z kimkolwiek ale jednak dziewictwo powinno sie stracic z osoba ktora sie zna ..czy zaluje ze jeszcze tego nie zrobilam? Tak bardzo a w srodku az sie gotuje.. Pozdrawiam wszystkich lacznie z lamusami ktorzy beda mnie krytykowac..

Gość gość
Ja lubie dziewice może 35latko umówimy sie na kawe

Gość gość
Trzymaj aż ci cnota do macicy przyschnie