Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia245

wybaczyc ???

Polecane posty

Gość Ewelina_umz
Mój tata pobił kiedys moją mamę. Pierwszy raz. Mialam wtedy jakies 10 lat, a on był pijany, mieli jakąś impreze ze znajomymi i ubzduralo mu sie że ona z kimś flirtuje. Nie moglam w to uwierzyc - on taki, spokojny, raczej uległy, zawsze kochany tatuś i mąż, pobił moją mamę tak, że wybił jej zęba i krwawiła z nosa. Zastanawiala sie nad rozwodem, nie odzywala sie do niego chyba 2 miesiące, az w koncu jakos poszlo - zaczeli rozmawiać, znow bylo ok. Minelo prawie 20 lat od tego i nigdy wiecej jej nie uderzył. Moi rodzice kochają się jak nastolalatki, całują nawet przy mnie, tata kupuje mamie kwiaty bez okazji, a mama czeka na niego kazdego dnia z obiadem. Często jadą na wypady sami we dwoje. Podsumowując - dałabym mu szansę. RAZ. Jedną, jedyną szansę. Przypadek moich rodzicó może i jest rzadki, ale udowadnia że jednak nie zawsze "kto uderzyl raz, zawsze bedzie bił". Chociaz moj tata byl wtedy bardzo pijany, a Twoj facet byl trzezwy...

Gość kafeterianka23
i mysle tez ze gdybyscie naprawde byli dobrana para, to nigdy nie doszloby do takiej sytuacji miedzy Wami

Gość Ewelina_umz
aha - mama oczywiscie ma dawno wstawionego zęba :)

Gość rozumiem ze
paranoja jakas dlaczego ty masz tam sprzatac i gowowac wy zyjecie w sredniowiecznych zwuiazkach uwaza ze jest balagan niech sparzata jesli obowiazkiem faceta jest dbanie o samohod to czy ty bijesz go o kazda plamke blota na lakierze? ach, juz nie mam slow na to jak te wasze zwiazki dziwnie funkcjonuja

Miałam na mysli ten idiotyczny post o poddawaniu sie biciu. Autorko.. napisalaś ze wpadł w szał... i to jest niepokojace. Bo powód był błahy tak naprawdę. Następnym razem wpadnie w szał bo pies np nasika? I to tez Twoja wina? Przeszkadza mu balagan? Ma raczki...

Gość rozumiem ze
jakby mi facet wybil zab to juz by mnie nie zobaczyl nie bylabym w stanie tego wybaczyc podobnie jak uderzenia ale wybity zab? narazilby sie na moj szal

Gość leech
"Organizuje nam wspaniale czas wypozyczam filmy na dvidi...kompinuje bilety a to do kina a to do teatru" kobieta wypozyczajaca filmy DVD to marzenie kazdego faceta :) co tam, ze nie umiesz gotowac, wazne ze kombinujesz bilety do kina