Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana porodem

Zobaczyłam film, wogóle naoglądałam się porodów a teraz siedze i becze..żałuję!

Polecane posty

obejrzalam ten porod z linka ktorego podalas i sie poplakalam prawie ale ze wzruszenia.... widzialas ta malutka istotke jak machala raczkami. to jest dopiero cos. urodzic. ja sie juz doczekac nie moge. fakt boje sie. ale to chyba normalne. mam nadzieje ze urodze sn. bede chodzic dumna jak paw :D:D:D:D:D:D:D:D:D

elenass super nastawienie. trzymam kciuki, a cieplutki bobasek na brzuchu to najfajniejsza chwila w życiu,

Gość kolorek11
e tam niektóre rodzą nawet niewiedza kiedy,,ja juz trójka i wcale nie bolało tak bardzo,zalezy od organizmu

Gość o matko...
obejrzalam ten film i chyba pojde sie zrzygac, porod to jedna z najohydniejszych rzeczy jaka widzialam.... moze malo widzialam, moze jestem niedojrzala i dlatego nie planuje urodzenia dzieci... ale jednoczesnie nie moge zrozumiec dlaczego cos tak pieknego jak urodzenie dziecka wiaze sie z takim obrzydlistwem... ten kto to stworzyl mial nierowno pod sufitem, takie jest moje zdanie, kazdy moze miec swoje, jednak porod jest obrzydliwy i odrazajacy, a juz szczegolnie dla osoby ktora nie urodzila jeszcze dziecka i nie ma zamiaru...

dziewczyny codziennie od pon do piatku na zone reality jest program dokumentalny \"opowiesci o narodzinach\" tam sa pokazane porody i to w taki sposób ze az sie chce urodzic :D:D