Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

anal, problem

Polecane posty

kilkukrotnie z moja dziewczyna probowałem odbyc stosunek anlany i za kazdy razem konczy sie tylko i wyłacznie na próbie :( za cholere nie moge wejsc! uzywalismy specjalnych zelów, balsamu, sliny no i nic :( pcham z całej az mnie sprzęt czasami boli. albo boli pupcia mojej kobiety. no nie wiem co sie dzieje.. mozliwe ze ma tak ciasny odbyt? przeciez moj fiut jest normalnych rozmiarów.

spięta jest, mimowolnie się zaciska zaatakuj z nienacka :P

Gość konwektorek 77
najlepiej jak będzie spać wciśnij jej na smalec swojego king-konga

Gość Twój wójek dobra rada
nie znienacka, tylko wręcz odwrotnie- rozlużniająca relaksująca kąpiel, masaż, dużo pieszczot, w końcu także pieszczoty tyłeczka palcem, powoli i nie na siłe, kobieta musi się rozlużnić i przełamać odruch polegający na zaciskaniu zwieracza

Gość konwektorek 77
Tak mnie nauczyli koledzy w wojsku gdy pod prysznicem schylałem się po mydło i nic nie wychodziło... Po dyżurze na kuchni, kiedy to zwinęliśmy paczkę smalcu, koledzy w nocy tak mi zrobili... na smalec wchodzi jak po maśle :D

ale ja czuje ze Ona nie jest spięta. no moze za pierwszym razem gdy probowalismy, ale ostatnio to sie smiejemy w trakcie i w ogole jest raczej mila atmosfera. palec z trudami udaje mi sie wsadzic, czlonka za cholere :(

próbuj palcem na razie..podczas sexu analnego musisz bawić się i perełka;) dziewczyna musi być porządnie rozgrzana:classic_cool: na początku przy wkładaniu boli..dlatego ucieka z pupa ,jak jednak członek cały znajdzie się w środku jest git..rób to bardzo powoli nie zapominaj o bawianiu się perełka:D

Gość babcia porada
uzyj TOWOTU zawsze pomaga

Gość akzert
ja nie lubie analu . Ci co to robia maja cos nie tak z glowa . D... sluzy do czego innego , a sam anal wywołuje u kobiety ból i na starosc problemy ze zwieraczem. To jest spaczenie dobre dla gejow.

jak rozumiem nie lubisz też seksu oralnego, bo usta też do czegoś innego służą :o sranie w banie

Gość akzert
oral moze byc bo problemu nie bedzie ze zwieraczem czy hemoroidami , a i bolu kobiecie nie sprawia . To ze sluzy do czego innego to inna sprawa . Anal dla mnie to jest zboczenie . JAk mozna sie tarzac w gownach ?

Gość akzert
ciekawska , ale ty chyba nie uprawiasz analu ? Sama twierdzisz ze bol w lozku to zła rzecz.

po pierwsze primo: umiejętnie wykonane nie boli a sprawia przyjemność po drugie primo: jakich gównach?

tak na marginesie: wszystkie zachowania seksualne nie prowadzące do prokreacji to zboczenie. pomyśl więc czy sam/sama nie jesteś zboczony/a

Gość akzert
jakos w gównie się jeszcze nie tarzałam robisz to w prezerwatywie ?

hehe ja nie przepadam za analem to prawda..ale zdarzyło mi się być tak pod jaraną i kochać się w ten sposób..a jak sie wie jak ;) to jest ok

\" 15:50 akzert jakos w gównie się jeszcze nie tarzałam robisz to w prezerwatywie ? \" w tym odcinku kiszki stolcowej (przepraszam że tak to ujełam) gdzie wchodzi członek gówno jest tylko wtedy, gdy chce ci się mówiąc banalnie KUPĘ. a chyba jak chce ci się kupę to nie uprawiasz seksu a już tym bardziej analka. jeśli kobieta jest wypróżniona to kupy z lupą i latarką nie znajdziesz

Gość akzert
wypadajacy odbyt nie jest ok.