Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość definicja.

co z Andrzejem z B?

Polecane posty

Gość amadeo-deo-riki-tiki
na pewno ma jakiś problem... ale oby nie starczyło mu odwagi do tego kroku:O nikogo kto mówi czy pisze takie rzeczy nie należy lekceważyć...

Gość też z biłgoraja
nie widze co piszecie:o

Z tego co czytałam to miał to zrobić 23 stycznia a nie 24. Tak Andrzej z B. to ta sama osoba co Andrzej z A. A tak poza tym to widziałam go dziś w Auchanie, więc możecie odetchnąć.

Floriana, to dobrze, że go widziałaś. Tylko, że jeśli to naprawdę jest on, to raczej nie żartował...:o

Nie mam 100% pewności, że to był on, ale tak mi się wydaje. Ta sama twarz, a zdjęcie jego pamiętam doskonale.No i imie to samo, bo słyszałam jak do niego mówi kolega.Stałam za nimi w kolejce i słyszałam jak rozmawiają o Anglii.Mogę się mylić oczywiście.

Gość kilii
Floriana a jak on wygląda?jak chodziła fotka na kafe to nie widziałam:O

Gość kilii
to znaczy???? w takim razie dlaczego cały czas nadawal że jest strasznie brzydki?

Jak ja z nim rozmawialam to nie wydawalo sie, ze chce popelnic samobojstwo, choc nie pytalam. Ale wydawal sie zadowolony i mam nadzieje, ze tak jest :) Teraz juz nie mam z nim kontaktu dopoki nie napisze mi meila, bo mialam tylko jego angielski numer. Mam nadzieje, ze jest caly i szczesliwy :)

Gość amadeo-deo-riki-tiki
też mam taką nadzieję...

a mnie dziwi to, ze chlopak sie chce zabic przez to, ze jest impotentem :O jak o tym przeczytałam to jakos tak zmienilam o nim zdanie, bo potem sie na kazdym topiku wypowiadal tylko na temat tego, ze kobiety są beznadziejne, bo jak sie dowiaduja o jego chorobie, to jest koniec znajomosci. Mozna bylo odbniesc wrazenie, ze swait sie kreci wokol sexu :O

Gość ale ależ
ja tez mam nadzieje i naprawde wiele z nas siedzi tu juz latami codziennie to nie jest takie wirtualne zycie powinnismy powazniej do tego podchodzic

Gość ale ależ
to dziwne rzeczywiscie pewnie mu sie wydaje ze nie ma sznasy na zwiazek bzdura ale czasmi wszytsko juz czlowieka przytlacza ktoz z nas tego nie zna?

Co sie stało z Andrzjem z Aleksandrowa 09:58 Onk3 Czy ktoś wie czy rzeczywiście 23 stycznia popełnił samobójstwo? czy może jednak nie 10:06 onk3 nikt nie wie? 10:07 Katrinne katrin_ne@tlen.pl Wczoraj było topik na ten temat. Pewności nie mamy.

Gość uuuuppppp

Gość ggffgf
i co??