Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość definicja.

praca, co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość definicja.

znalazlam w gazecie ogloszenie, ze wloska firma poszukuje telefonistek, sekretarek i kierowcow, zadzownilam, myslalam, ze nic z tego nie bedzie bo baba, ktora odebrala zapytala tylko o podstawowe dane typu wiek itd i kazala czekac az oddzwonia do mnie.dzis zadzwonili, jutro mam isc na spotkanie.i teraz szukam na necie tej firmy i nie moge jej znalezc.czy to normalne, zeby nie bylo jej w sieci?

Gość definicja.
up

Gość stalenal na wadze i ......
zadzwon do nich i popros spytaj gdzie mozna dostac jakies informacje o ich firmie. nie musisz sie przedstawiac :)

Gość mezalians
Normalne. Na rozmowę iść trzeba, ale zatrudnić się tylko na umowę o pracę wg polskich przepisów prawa pracy. A może podajesz błędną nazwę?

Gość definicja.
nie wiem wydaje mi się, że dobrze usłyszałam nazwe, ale nawet wpisujac adres nie znajduje firmy.w gazecie pisze, ze jest to nowa firma na rynku no i widzialam ogloszenia do trzech dzialow wiec szukaja caly personel, moze dlatego jeszcze ich nie ma w sieci?

Gość definicja.
pytali mnie o wiek, z jakiego miasta jestem i telefon. powiedziala, ze odezwa sie w ciagu 2 tygodni, dzwonilam wczoraj a dzis juz do mnie oddzwonili, ze mam przyjsc na spotkanie.mi sie wydaje, ze to jest firma przewozowa do wloch, bo poszukuja tez kierowcow autokarow.co mnie jeszcze zaskoczylo to to, ze nie kazali mi przynoscic cv. zapytalam o cv to mi powiedziala, ze jak mam ochote to moge wziac ale nie koniecznie:owezcie mnie nie straszcie, ze to agencja:(

Gość definicja.
to byly trzy duze odrebne ogloszenia na stanowsidko kierowcy autokaru, sekretarki i telefonistki. placa tez nie byla wygorowana bo pisalo ze na okresie probnym 750 zl do reki a po okresie probnym 900 + premia uznaniowa, aha i praca w godzinach popoludniowych

Gość definicja.
napiszcie co o tym sadzicie

definicja. - moim skromnym zdaniem, możesz zaryzykowac, ale ja bym sie nie nastawiała optymistycznie. osobiście nawet bym dupy nie ruszyła gdybym miała do czynienia z taką "firmą", ale rób, jak uważasz. bo nawet jeśli firma zbiera kadry bez doświadczenia, to chociaż podstawowe dane chce o osobie, czy ukończoną szkołę. dla mnie ewidentny przekręt. albo akwizycja

Gość definicja.
w ogloszeniu nie pisze nic o szkole, pisze ze wymagany jest wiek powyzej 25 lat i znajomosc obslugi komputera ja sie napalilam bo mam staz w obsludze klienta zarowno telefonicznej jak i bezposredniej, zbam dobrze obsluge komputera no i znam jezyk wloski bardzo dobrze.