Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupi okres.

gupi okres.dlaczego tak mam?

Polecane posty

Gość gupi okres.

generalnie nigdy nie wiem kiedy dostane okres... oto wypis z mojego kalendarzyka- okres mam po 40 dniach, 103 dniach, 33 dniach, 48 dniach i teraz mineło 43 i jeszcze nie amm i nie wiem kiedy to nastanie ;( mam już 20 lat i chyba powinnam go mieć regularnie? co o tym sądzicie? bylłam kiedyś u ginekologa, ale tylko zapisął tabletki antykoncepcyjne. braąłm to 3 miesiące i przestałam się truć - nie miałam faceta, niie uprawiałm sexu więc sensu nie było się tym faszerować...ale co w takim razie mam zrobić?

Gość czy Wy wszedzie tylko widzicie
zmien lekarza to jest troche nienormalna sytuacja :O

Gość gupi okres.
heh....wiem że to nienormalne ;(

Gość Elviska
ja tak mam cale zycie a mam 40 lat ,przywyklam ,mam symptomy zblizajecgo sie okresu na 2 tyg przed- bolesnosc piersi ,brzuch jak balon ,kiepawy nastroj..... najgorsze jest w tym to ze nigdy nie przewidze dni plodnych wiec stosujemy gumki zawsze przez caly cykl......nie chce brac tabletek nie czuje sie po nich dobrze

Gość pionteczka
napewno dostaniesz jakies hormony zeby to ustosunkowac, ale jesli lekarz bez zadnych badan czy wyjasnienia sytuacji od razu przepisal ci tabletki to omijaj dziada szerokim lukiem