Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejnia

Centrum Porad dla Rodziców

Polecane posty

Gość bejnia
Hej, mam pytanie. Obiło mi się o uszy, że podobno jest takie centrum telefoniczne (chyba gerbera), gdzie dyżuruje lekarz i można się poradzić w kwestiach dziecka. Czy ktoś słyszał coś bliżej na ten temat, czy takie centrum rzeczywiście istnieje? Dajcie znać, proszę. Pozdrawiam.

Gość war-ka
Witaj, jest rzeczywiście taka poradnia przez telefon, gdzie można zadzwonić i poradzic się lekarza, sama kiedyś korzystałam, jak moje dziecko dostało wysypki po zupce ugotowanej na brokułach kupionych na bazarze, a w rejonowej przychodni nie chcieli mnie przyjąć bo było full i trochę spanikowałam. Dyżuruje tam lekarz i udziela porad, co najważniejsze nie tylko na "gerberowskie" tematy. Ale numeru nie pamiętam, musisz wejsć na stronę Gerbera

Gość abezka
Tak, lekarz dyżurujący pod tym telefonem jest bardzo kompetentny i wcale nie stara się przekonać, że tylko produkty gerbera należy dziecku podawać.

Gość Trubi
Potwierdzam, też tam dzwoniłam i byłam zadowolona z porady,a co najwazniejsze, lekarz pomógł mojemu dziecku

luxmed też ma porady na telefon. Nie korzystałam, ale jak dzwoniłam zadzwonic po wizytę domową, to operator pytał czy nie chciałabym skonsultować tego z pediatrą na infolinii - moze uniknęlabym zamawiania lekarza.

Gość Trubi
bziczek - zgadza się. Dla ludzi, którzy maja abonament w Lux Medzie. W poprzedniej pracy miałam, w obecnej nie mam. Dlatego zadzwoniłam do centrum gerbera. Pozdrawiam