Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedzjn

miałyście suknie ślubne z kołami czy bez?

Polecane posty

Gość hedzjn

koło jest niewygodne i zastanawiam sie czy je zakładać w ogóle

Gość bez koła
w mnie są okropne i głupawo się majtają

Gość u mnie całkiem inaczej
bez...z kołem to głupota...jak idziesz to suknia lata do przodu i do tyłu...a jak siedzisz to to koło podnosi się z przodu...

Gość może tiulowa biała obroza
z kołem a te które mówią ze się majta to widziały chyba kołą z sukien swoich matek teraz są cieniutkie koła bardzo giętkie, które mają na celu tylko rozszerzenie dołu sukni zeby ładnie się układała wygodne, nie przeszkadzają absolutnie w niczym a suknia nie wisi jak flak

Gość avrii
tez mialam zle nastawienie do kola, ale babka, ktora szyla suknie mnie przekonala sa kola takie bradzo gietkie, delikatne, a ladnie trzymaja fason sukni i np jakby wiatr wial to suknia nie oblepi Ci sie wokol nog Ja swojego kola w ogole nie czula, moglam normalnie siadac, wsiasc do samochodu itp. W ogole nie bylo odczuwalne dla mnie.

to zalezy jaka masz suknie, do jednej np. nie bedzie pasowac, jesli suknia jest o prostym kroju, a jesli chcesz zeby ladnie sie suknia ukladala na tobie, i ma ona sporo falban - to do takiej sukni potrzebne jest kolo. nie da sie ukryc. tu chodzi o to, jak bedzie suknia sie ukladala na tobie,a nie czy lubisz kolo czy nie.

Gość u mnie całkiem inaczej
ja zamiast koła miałam szeroką taką jakby gąbkę...przez co suknia leżała ''szeroko'' na dole...

Gość bez koła
No nie wiem, ja osobiście sukienek z kołem nie mierzyłam (sprzedawczyni się za to okropnie nadęła) ale widziałam jak się majtają na innych dziewczynach. Cienkie, nie cienkie, latało z lewej na prawą i jak dla mnie wyglądało idiotycznie. Zgadzam się, że do olśniewających sukni z trenem koło jest niezbędne ale litości, niech ta suknia będzie na tyle długa żeby nie było tego efektu majtania... Zresztą ja wolę zwiewne, opływające ciało fasony a i tak pod każdą suknią jest nawalonych tyle halek (np. moja na pierwszy rzut oka zwiewna jak koszula nocna :P suknia z szyfonu miała 4 warstwy materiału), że nic się nie opina i nie włazi między uda.

z delikatnym usztywieniem, żeby sukienka nie miotała się między nogami i ładnie układała.... któraś z dziewczyn nazwała to \"obrożą\" tyle nie tiulową.... jakieś takie tworzywo sztuczne, przypominające platik..... i wcale nie podnosiła się z przodu a to zdjęcie na potwierdzenie http://www.allegro.pl/item301878900_suknia_slubna_cappucino_rozmiar_42_44_46.html

Gość Nika27...
No pewnie...to zalezy do kroju sukni, jedne bez kola to tragedia a inne z kolem to porazka...ale jesli pod dana suknie jest dostowane kolo tu musi tak byc!