Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIESZKA12421

mleko dla dziecka

Polecane posty

Gość AGNIESZKA12421

witam moja córeczka ma 5 i pół miesiaca i je bebiko 2 ma jakąs wysypke na policzkach brodzie czy to moze byc od mleka na jakie moge zmienic czy wogule moge zmienic

Gość ghjhjlhb
na pewno od mleka za dużo białka wiec konieczna wizyta u pediatry i zmiana mleka

Gość agnieszka12421
pytałam lekarza to kazali zmienic mleko ale ja niewiem na jakie i dotego robi zieloną kupke dwa razy dziennie niewiem co mam robic

Gość chrapawka
lekarz miał pewnie na myśli mleko zoznaczeniem HA ... ale skoro jest wysypka i zielona kupa ( rzadka ta kupa ? ze śluzem ? ) to powinien przpisaćhydrolizat typu nutramigen czy bebilon pepti

moja córcia tez tak miała wysypke na buzi i robiła mi kupke z śluzem ogólnie wodnistą i pediatra zalecił Humane z MCT.Dzieki niej moja mała przytyła 2 kg w ciągu miesiąca :D :D

Gość agnieszka12421
moja córka robi kupe bez sluzu tylko zatką i powiedział ze mam zmienic mleko tylko na jakie niepowiedziała mi wiec niewiem

To może lekarzowi nie chodziło o jakieś \"specjalne\" mleko... spróbuj może mleko NAN ... ja karmię nim córcię od początku i wszystko jest ok :) A co do zielonych kupek to dzieci karmione sztucznie mają takie kupki :) i jest to normalne.

Gość chrapawka
jeśli jest wysypka na twarzy to nie jest obojętne jakiego mleko się poda ! zmień mleko na HA lub zgloś się do pediatry po receptę na hydrolizat ... mój synek jadł mleko MCT po operacji , później nie było to konieczne .... dobry jest nutramigen ...

Gość chrapawka
zielona( w dodatku rzadka ) kupa też moze sugerować alergię na "zwykłe" mleko ... proponuję ten Nutramigen ... bebilon pepti zawiera laktozę ...