Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szok, że ludzie podają numer telefonu na naszej-klasie...

Polecane posty

Gość

przecież to totalna głupota... ogólnie za dużo szumu wokół tego portalu, fajnie było ale się przejadło

Gość
u niektórych widziałam nawet stacjonarnie :D nie wiem czy to szpan podać nr telefonu z prefixem Irlandii ale mi to nie zaimponowało :D

mi sie znudzil juz ten portal .znajomych znalazlam pogadalam z nimi co slychac i tyle.nie wiem po co tyle paniki z tym portalem .nic specjalnego

Gość misia kąfacela
jak masz telefon na kartę, to jakie to straszne niebezpieczeństwo ? jeśli okażesz sie jednym z nielicznych przypadków mających "niepoczytalnego absztyfikanta", to najwyzej zmienisz karte i po krzyku

ja PODALAM ALE JEST WIDOCZNY TYLKO znajomym :) co za roznica czy podam go tu czy jak go na ulicy spotkam?

no wlasnie zarejestrowalam sie bo tyle sie o tym gadalo.nie no fajnie spotkac znajomych i zobaczyc ze u nich ok wszystko.a numery telefonow czy sa z urugwaju czy ze wsi to mnie nie obchodzi nie zwracam uwagi na takie detale

Gość do saraanastasia
saraanastasia zaczelabys uwazac, jakby ci ktos oblesnego smsa po nocach wysylal:P

Gość klopsik w sosie pomidorowym
To głupota zostawiać tam swoje dane bo ktoś może je wykorzystać !!!

Gość
jesteś pewna że wszyscy \"znajomi\" Cię lubią? :p

Gość
psychczna, akutrat takiego topiku tu nie widziałam ani nie zakładałam więc wyluzuj

Gość
widzę że wiele z was podało i teraz się obruszacie :D he he no to temat uważam za zamknięty

a mnie się podoba, dzięki temu portalowi odnalazłam ludzi których nie widziałam od lat!!!!!!! odmeldowała się już połowa mojej klasy z podstawówki, planujemy spotkanie , w czerwcu minie 30 lat jak skończyliśmy szkołę.Oj będzie co wspominać ...........