Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeheeeeeehehehehhhh

Holandia Piosenka wysmiewajaca Polakow hehe

Polecane posty

Gość jbdjhvc
Gdzie po prawej?

klikasz w "więcej" i się rozsuwa tekst: Grupa Johan Vlemmix & Nol Roos - Tytuł Bussie Vol Met Polen . Piosenka ostatnimi czasy strasznie popularna w Holandii Tekst na polski Refren: Busik, busik Busik pełny Polaków Busik, busik Go! Go! Go! Rano, po południu, późnym wieczorem Przejeżdża po naszej ulicy busik pełny Polaków Popatrz jak jadą, skąd przybywają Jak siedzą schowani Na zewnątrz i w budynku patrzą niepewnie Przyjeżdżają razem Po parę groszy i puszkę piwa Przyjeżdzają pomagać, po to tutaj są Tak, widzisz ich wszędzie, nie ma już problemu granic Są moimi idolami Gdziekolwiek stoję lub idę mogę do nich pomachać Taki busik pełny Polaków Znowu wynajęli jeden z okolicznych domów Wszystkim bardzo miło A wieczorem praca skończona I polkę grają piekielnie glośno

Gość
wcale nie fajna aczkolwiek jaks tam prawde zawiera :(:O ciekawi mnie dlaczego do tej pory nikt nie napisal piosenki o Marokanczykach czy Turkach , przeciez ich tez pelno w Holandii :O

Gość Galatasaray
a podobno Holendrzy tacy tolerancyjni....

Gość hihie
Słońce.. bo w przeciwieństwie do polakow umieją się zachować. A polak jak przyjedzie to gorzej jak bydło.

Gość
ale to to juz byl cios ponizej pasa :(

Gość hihie
Niestety taki wizerunek sami sobie polacy zmajstrowali za granica

Gość Jamie
Trochę samokrytyki w stosunku do siebie... ;]

Gość ergot
samokrytyka moze byc tylko w stosunku do siebie...

Gość mysz z laboratorium
oj boze boze kto to spiewa? jakies malo atrakcyjne discomuly; nikt na poziomie nie robi zartow taaaaaaaaaaaaak wysokich lotow mnie to nic a nic nie rusza

Gość
olać ich, bądźmy dla nich tak samo gościnni... pracuję w hotelu w małym mieście i widzę jak włazi się w pupę zagranicznym szychom :o to przykre

Gość hihie
jasne ze fajna:)

Gość Holenderskie przymuły
nie piją bo ćpaja. Pazerne to na każdy grosz. Najlepiej o tym mowi kawał. Kto zrobił pierwszy drut? Holendrzy!! Mieszkaniec Amsterdamu z mieszkańcem Rotterdamu ciągnęli grosz - każdy w swoja stronę i tak powstał drut.

Gość Akurat tutaj mają rację ...
Wiem, kto wyjeżdża do Holandii. To nie tacy ludzie, którzy jechali do Anglii. Żeby pojechać do Anglii, trzeba mieć ok. 1000 funtów na początek, które trzeba zarobić w Polsce. A żeby tyle zarobić i tego "po drodze" nie przepić, to trzeba coś sobą reprezentować. Żeby wyjechać do Holandii starczy kilkaset złotych - tyle to ma każdy. Wiele osób jedzie "bo legalne narkotyki". Z mojego osiedla pojechały tam dwa największe ćpuny. Inne powody, żeby tam jechać? Uciec przed rodzicami i cieszyć się wolnością (czytaj: piciem wódy i ćpaniem bez ograniczeń oraz chodzeniem do burdeli). To chyba podstawa, bo zarobki są raczej marne...