Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram juz

Czy tylko ja mam tak p...jebana uczelnie ?

Polecane posty

Gość umieram juz

Cały tydziń pisze po dwa koła dziennie z róznych przedmiotów bo prowadzący tak rozplanowali zajęcia, że na ostattnich sa jeszcze kola !!! Z czego czesc to kola z calego semestru....Prawie nic nie jem , od nadmiaru nauki juz prawie nie kontaktuje....zajecia koncza sie w piatek, a od poniedzialku egzaminy z zupelnie innych rzeczy niz kola i zaliczenia...K...rwa kiedy ja mam sie uczyc na to wszystko ?Nawet nie ma paru dni przerwy...a nie daj Boże komus sie noga powinie i musi pisac poprawy kola w sesji to oczywiscie termin egzaminu przepada i na poprawke!!! Nienawidze tych studiow...Czlowiek po sesji to wrak ktory dochodzi do siebie przez miesiace...

Gość maciek nie z klanu
Czlowieku jak za duzo nauki to rzuc studia :P A jak chcesz byc kims a nie tylko panem iksińskim od wciskania ludziom na ulicy podróbek perfum to walcz o zaliczenie :P

to się kochana studia nazywa. W średniej masz sprawdziany regularnie, na studiach przed sesją zwykle. A student powinien naukę rozplanować tak, żeby umieć. A nie w ostatniej chwili: \"jak można w 2 dni się nauczyć\". Na to był cały semestr. Nie wrzucaj na wykładowców ani studia. Wszędzie jest tak samo. Pocieszę Cię. Jak się z tym oswoisz to w pracy Ci łatwiej będzie pod presją pracować

Gość umieram juz
ale dlaczego na uczelniach gdzie jest sesja ciagla nie ma takiego problemu ? Nie ucze sie na ostania minute bo w tygmam po 2, 3 kola juz praktycznie od listopada....i na koniec jeszcze dowalaja w ostatni tydzien zamiast to zrobic wczesniej....ktos kto nie ma pojebow na uczelni nie zrozumie...

Gość valerian
Gówno prawda , że wszędzie jest tak samo...np na UAM na Biologii miedzy egzaminami a zaliczeniem ćwiczeń mają tydziń wolnego a ostatni tydzień zajęć to tylko dla tych co wyjściówki piszą a nie normalne koła....więc wasza teoria do kitu...koleś ma racje

Gość Lighthouse Man
Wiadomo nie mozna porownywac studiow prywatnych do panstwowych. Na panstwowych wszyscy maja cie w dupie i tak zaliczaja, bo nie chce im sie robic poprawek. A na prywatnych przewaznie poziom jest wyzszy i slabsze jednostki odpadaja

Ja mam sesję ciągłą, jednak akurat u mnie najgorsze są egzaminy w II semestrze - i to na każdym roku. Kiedy zaczyna robić się ciepło, człowiek chciałby się ruszyć z domu, to nie może, bo zakuwa:( Jeszcze do tego z racji bardzo obszernego materiału wakacje również upływają na nauce. Nie mogę się doczekać, aż skończę te cholerne studia:o

a ja juz jestem prawie po sesji uffff. jutro jade po wpis, pozniej musze wziac jeszcze jeden ( ale to juz tylko wpisy , bo oceny juz mam) i zostanie mi jeszcze jeden przedmiot, ale najgorszy- w całym toku moich studiów. ale on jest po sesji bo dopiero pod koniec lutego. a ja juz sie ucze i raczej sie nie wyrobie :o

Gość UJ PEDAGOGIKA
U mnie jest brak czasu na przygotowanier do egzaminu, czasem i zaliczenia spiacy wykladowcy robia w ten sam dzien co egzamin. Nie jest latwo, ale trzeba zagryzc zeby i sie nie poddawac.