Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reach

20 minut cwiczen dziennie- wystarczy?

Polecane posty

Gość reach

Czy to wystarczy aby wyrzezbic sylwetke czy trzeba cwiczyc wiecej? 20 minut, to 10 minut skakanki i 10 minut przysiadow, brzuszkow i innych.

Gość nie wystarczy
20 minut to taka gimnastyka dla zdrowia, nie wyglądu. Tłuszcz spala sie dopiero po 20 minutach, a ciała takimi ćwiczeniami też nie wyrzeźbisz i to w tak krótkim czasie niestety

Gość alkiniaaa
A masz w czym rzezbic? Bo rzezbi sie w miesniach, a te trzba najpierw zbudowac. No i nie takimi cwiczeniami, ani toto aeroby, ani silowe- ot, poskaczesz sobie dla uspokojenia sumienia.

Gość lepsze to niż nic
na pewno robienie przysiadów ma bardziej pozytywny efekt na zdrowie niż np siedzenie na fotelu i nic nie robienie, ale na "wyrzeźbienie sylwetki" to będzie mieć wpływ stosunkowo niewielki

Gość reach
Jestem właśnie po ćwiczeniach. 15 min skakanki i 10 minut innych cwiczen. Nie daje rady wiecej, mam slaba kondycje. Porazdzcie jakie cwiczenia robic aby wyrzezbuc sobie sylwetke

Gość ja mam Pana G
15 min + 10 daje 25 :) także ćwicz tak codziennie bądź co dwa dni i bedzie odbrze. dołącz do tego 5 minut rozciagania i bedzie 30 minut. A tak apropo lepsze to niż nic nie robienie.... a i jeszcze dojdziesz do wprawy to i zaczniesz dłuzej cwiczyć np 40-60 minut

Gość Di18
Wiecie co... mzoe to tylko mnie sie tak zdaje ale mam pewien sposb na to zeby troche zrzucic..... w kazdym razie przed cwiczeniami wypijam sobie herbatke z kwiatu lipy która jest jak wiadomo napotna. Brzuch owijam sobie folią, na brzuch nakładam krem i potem folia, ubieram sie ciepło i zaczynam ćwiczyc około godziny czasem 30 minut- gdy koncze poprostu sie ze mnie leje. a brzuch mi troszke spadł z tego co zauwazyłam.:D