Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastkareczka

w ciągu godziny zjadłam całe delicje albo zjadam czekolade w przeciągu 2 godzin

Polecane posty

Gość ciastkareczka

czy wy tez tak macie? znam osoby które zjedzą pół wafelka i je mdli a ja i nawet mama jestesmy w stanie od razu zjesc czekoladę. ba taki wyczyn potrafi nawet mój mąż. Dosłownie pół godziny i po czekoladzie. czy to na stres czy jak? jestem spięta i mam stresy i byc moze ten magnez mi potrzebny,ale ja brałam czasami tabletki magnezu ale te słodkości czasami szukam wszędzie i jaknie ma jestem zła i wsciekła.

tez to mam:-o.Trudne do opanowania,ja mysle,ze bardziej zwiazane ze stresem i proba uspokojenia,najlepiej nie kupowac slodyczy:) Mi jakos sie nie udaje,na szczescie nie mam sklonnosci do tycia.

Gość moje edytka
ja też tak mam!!! nie bój żaby :))) wstaję rano i piję kawę a do tego pół czekolady albo delicji albo całość ;))) ale tylko rano tak mam, później już cały dzień nie jem słodkiego - energia wystarcza mi do wieczora.

Gość zzzdziwiona***
Łatwo mówić: nie kupować:D MAm to samo, ale pocieszams ię że niejestm najcięższym przypadkiem, moja koleżanka czasem budzi się w nocy bo chce się jesć coś słodkiego. No i ostatnio co wieczór zostawia sobie batona na szafce przy łóżku, najlepszy był ubaw jak zasnełą z marsem w ustach a rano obudziła się z wyciapaną buzią i pościelą:D

Gość ciastkareczka
no ja tez jak sie najem z rana potem zaczynam szukac kanapek jabłek i po pracy obiad i odpoczynek.no w między czasie jakis owoc czy znów cos słodkiego bym capneła i czasem capne a czasem herbate wypije tylko. Strasznie jestem spięta jak czegos słodkiego nie zjem i ez nie tyję tylko mi brzuch wypycha od tego swiństwa. Najlepsze owoce ale jakos zamiast owoca wole kupic czekolade.

Gość ciastkareczka
nie no ja tak nie mam:) generalnie w pracy mam stres i musze sie naladowac....czasami na wieczór tez jak sie wypalam to cos bym zjadla i wtedy moze byc nawet suszona sliwka, oczywiscie z dwie garscie:),albo owoc, cokolwiek, słonecznik,wafel.....wiem ze trzeba uwazac ale co robic?magnez pomaga ale ilez mozna kupowac tych leków.

Gość jasne ze bym potrafila
To zalezy :) Dla mnie najlepsze slodkie to sledz... I czesto w ogole na slodkie nie mam ochoty. Mdli mnie od samej mysli ;) Ale jak mam napady glodu glukozowego to zezarlabym wszystko co slodkie ;] Nawet sam cukier :D

Gość CZEKOLAAAAAADKA
HAHA JA CZEKOLADE POTRAFIE CAŁĄ ZJESC W JAKIES 10 MIN I MNIE NIE MDLI, DZIWNE CO ? ALBO PACZKE PALUSZKÓW, COS ZE MNA NIE TAK?

Gość ciastkareczka
paluszki są słone, ja tez w 10 min czekolade zjadłabym ale celowo wydłuzam ten okres- kontrolję sie, a jak zamdli mnie to odkładam i za 10 min znów i znów.potem odczekam i za 20 min znów i znów.odczekam i znów i znów.i do godzinki znika czekolada a jak sie bardziej przykontroluje to staram sie całej tak nie zjadac.no chybaze ten głód jest duzy,ale raczej kontroluję z uwagi na zęby:) od słodkiego bywa próchnica

Gość mdli mnie od czytania

ja tam w pół godziny ten mały słoik nutelli cały wciągnę bez problemu:) na szczęście nie zdaża sie to często ale jednak.... straszny pies na czekolade ze mnie!!!

Gość annnna4444
To jeszcze z tobą nie jest źle. ja paczke delicji moge zjeść w 10 minut. A czekoladę normalnie jem aż się skończy czyli też 10-15 minut. Raz zjadłam całe ptasie mleczko w jakąś godzinę może troche dłużej. jem bo mi smakuje albo z nudów. ze stresu nie jem, jak mam stres to nic nie przełknę

Gość wania proszek do prania
moze kupuj mniejsze tabliczki po prostu - nie 100 g, tylko 50 na p[rzykład mnie własnie mdli jak zjem rzadek czekolady, zwykle nie zjadam więcej niż 2 kostki , a to i tak rzadko; nic mnie nie ciagnie do słodyczy, już raczej do frytek, czipsów i innych takich słonych; ale moi rodzice tez - otwierają czekoladę, rach-ciach i całej tabliczki nie ma

Gość wania proszek do prania
a co do próchnicy - lepiej zjeść na raz większa ilość słodyczy, niż utrzymywac przez cały dzień regularnie wysoki poziom cukru w buzi

Gość fotomontaJ
Ja w ciagu pol godziny zjadlam pol paczki jezykow princesse maxi i czekolade;) I nawet mnie nie zamdlilo

Gość fotomontaJ
jerz(ż?)yków mialo byc takich ciastekczek oczywiscie

Gość fotomontaJ
PS. W przypadku czekolady jak zaczne to nie moge zostawic niedojedzonej tylko do razu koncze. Jak mam np. chec na 1 rządek to i tak pod wewnetrznym przymusem wchromolę całą, bo nie lubie jak lezy otwarta i narazonba na czynnikiz ewnetrzne i przeterminowanie;)

Gość thethtrh
że co??? "całe delicje"?? przecież to raptem 12 ciasteczek, ja je zjadam na raz, w parę minut