elle88 0 Napisano Styczeń 24, 2008 witam sprawa jest tego typu że biorę harmonet i wczoraj zażyłam antybiotyk amotaks ale tylko 1 tabletkę i już więcej nie będę go brać bo wpływa na obniżenie antykoncepcji mam pytanie czy teraz muszę się dodatkowo zabezpieczać przez 7 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Styczeń 24, 2008 a czy dla ciebie ważniejsze jest to że obniży działanie antykoncepcyjne harmonetu czy to że się wyleczysz??? z tego co wiem antybiotyki są przepisywane osobom chorym.nie lepiej wziąć ten amotaks, zabezpieczać się podczas jego brania i 7 dni po, a potem już być spokojnym? jeżeli jednak przestaniesz teraz, co ja osobiście uważam za jakieś nieporozumienie i wyraz kompletnej ignorancji, to powinnaś się zabezpieczać dodatkowo 7 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Weź ten antybiotyk tak jak ci zalecił lekarz!!!! Jakoś przeżyjesz na prezerwatywach,a zdrowa będziesz!! Co ci po zabezpieczeniu anty gdy cię choroba rozłoży :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle88 0 Napisano Styczeń 24, 2008 nie chce brat antybiotyku bo po nim mi sie kreci w glowie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podreczna apteka Napisano Styczeń 24, 2008 na co ten antybiotyk? co ci dolega?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle88 0 Napisano Styczeń 24, 2008 na grype \"amotaks\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podreczna apteczka Napisano Styczeń 24, 2008 grypy nie trzeba leczyc antybiotykiem bo to choroba wirusowa. antybiotyki bierze sie na choroby bakteryjne. Proponuje rutinoscorbin, calcium i aspiryne zamiast amotaksu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach