Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z.

Ból jajnikow po odstawieniu pigulek

Polecane posty

Gość kasia z.

Ponad miesiąc temu odstawiłam pigułki, 24 grudnia pojawilo sie krawienie z odstawienia, a potem pigułek juz nie brała (przerwa) wg cyklu 28dniowego jaki miałam przy tabsach spozniam sie juz 4 dzien, od paru dni bola mnie jajniki, co to moze oznaczac? zaznaczam ze nie uprawiałam sexu od połowy ostatniego opakowania, i ciaza jest raczej niemozliwa

Gość kasia z.
nikt tak nie wie ? :(

Gość cerazetka
kasiu, bol jajnikow moze byc zwyczajna owulacja- po odstawieniu pigulek nie masz od razu normalnego regularnego cyklu. jeszcze jakis czas bedzie tak, ze okres bedzie pojawial sie nieregularnie, a jajniki beda bolaly- bo wreszcie maja szanse na norlane nie zahamowane jajeczkowanie- stad ten bol- czesto promienuje na cale podbrzusze, az do nog, utrudnia chwilami chodzenie. no niestety trzeba przeczekac. radze uzbroic sie w cierpliwosc i spokojnie czekac. pozdrawiam

Gość do kasi z
Kasiu mialam bardzo podobnie jak tym, do tego jeszcze mialam okres (juz ten normalny) z duza iloscia krzepow i mialam dziwne plamienia. poszlam z tym do ginekologa na usg dopochwowe, okazalo sie ze na jajnikach pojawily mi sie pecherzyki (policystyczne jajniki), potem znowu zaczelam brac tabletki i po pol roku moje jajniki wrocily do normalnosci