Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...perła...

studenci- przyjmujecie ksiedza????

Polecane posty

w mieszkaniu studenckim?? :O ja dzis sama na chacie zostaje , bo jutro mam egzam wiec sie ucze, cala reszta gdzies wychodzi i co ja mam ksiedza sama przyjac??😭

Gość lollllllllly
Nie przyjmuję. I też mam jutro egzamin:)

kurcze najgorsze,ze moja wspollokatroka jest wierzaca, dosc mocno i mnie poprosila zebym go przyjela:O chyba musze uciec:classic_cool::P

Gość lollllllllly
W sumie to nic złego. Ja nie przyjęłam, bo zwyczajnie nie miałam czasu, a że ksiądz się nie wpraszał na siłę, to miałam "problem" z głowy;p

Gość wlasnie my ze wspollokatorka
po prostu nie otworzylysmy :P postal, podzwonil, popukal i poszedl :D

Gość no gdzie tu problem
toż ksiądz też człowiek:) Przed wszystkimi ludzi drzwi zamykacie na klucz???

Gość towarzyszka z SLD
ale kazdego czlonka chetnie przyjmiemy z otwartymi nogami

Gość 8348938957394
Ja z koleżanką kiedyś przyjęłyśmy (teraz już nie studiuje). Dowiedziałyśmy się o jego wizycie dopiero, gdy zadzwonił do mieszkania. :-) Zaprosiłyśmy go do środka ale uprzedziłyśmy go, że jesteśmy tylko lokatorkami i nie wiedziałyśmy o wizycie duszpasterskiej, więc jestesmy kompletnie nieprzygotowane, ale zaraz coś zorganizujemy. :-) Ksiądz okazał się bardzo miłym człowiekiem. Odmówiliśmy krótka modlitwę, ksiądz poświęcił mieszkanie (kropidło miał własne ;-) )... :-) Posiedział u nas kilka minut. Fajnie się z nim chwilę pogadało.... To głupio tak udawać, że nie słyszysz jak dzwoni... Nie uważasz? Czego ty się boisz?

Gość nie bo mieszkamy
bez slubu.... zgasilismy siwatla i bylismy cicho i udawalismy ze nas nie ma..... hehehe a jestemsty zameldowani tu tymczaswo:/

Gość wania proszek do prania
ja bym na twoim miejscu albo wybyła z domu (tylko wczesniej uprzedziła), albo po prostu przyjęła; taki ksiadz nie siedzi nie wiadomo ile, ot przyjdzie i pójdzie

no ładnie, księdza się boicie :) możesz też powiedzieć że jesteś tylko lokatorka i nie jestes przygotowana na wizytę. Nie będzie tak źle zobaczysz. A mi by się smutno zrobiło jakbym uslyszała że ktoś jest w domu a nie otwiera.

Gość nie bo mieszkamy
Boga swojego mamy wiec bezbozniki nie jestesmy a ja jestem ta ona a ten moj on wlasnie pojechal na uczelnie iczekam a niego az wroci zaraz zrobie obiadek bo mam dzis wiecej czasu......

do 'bezboznicy' -->a co bez ślubu to dziwki mieszjaką z gnojami?? głupia/i jestes!!

Gość nie bo mieszkamy
bo lubie z tym facetem sie szmacic przed i po slubie

podejdź do tego tak, jak go przyjmiesz to przyniesie ci szczęście i jutro zaliczysz egzamin :)) Także wiesz, ktoś tam na górze spojrzy na ciebie przychylnym okiem ;) a nóż :D Zresztą paputek nie gryzie, ja już przeżyłam wizytę.. 🖐️

Ja otwieram ministrantom (chodza przed ksiedzem i pytaja czy sie przyjmuje kolede) i mowie po prostu, ze nie przyjmuje, bo nie jestem katoliczka.

mam nadzieje ze jednak ktos zostanie w domu i przyjmiemy ksiedza razem... nie wiem czego sie boje, nie pytajcie:O chyba boje sie ze zrobie cos nie tak...itd:O

doszlam do wnosku ze otworze drzwi...nie bede ciota:P mam nadzieje ze nie bedzie mnie pytal o nic zwiazanego z kosciolem , albo nie wymysli jakies niezanej mi modlitwy:O wciaz sie cykam:P