Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aat

Czy mogę być w ciąży????

Polecane posty

Gość Aat

Witam wszystkich.Od ponad 5 lat jestem z facetem, czasem kochaliśmy się bez zabezpieczenia, czasem doszło do wytrysku we mnie. Robiłam miesiąc temu test ciążowy,żeby się upewnić,ale był negatywny.Od dłuższego czasu się dziwnie czuję:jestem bardziej jędrna,piersi zrobiły mi się bardziej okrągłe,biegam częściej sisiu,co dzień z rana mam ten dziwny smak w ustak,ale bardziej zastanawia mnie mój śluz-jak bym była przed okresem. Czy możliwe jest,żebym była w ciąży mimo,ze test wyszedł negatywny?

może za wcześnie go zrobiłaś.może jeszcze nie wykrył ciąży. a od tamtego czasu nie kochałaś się już. wiesz każdy stosunek może zaowocować ciążą, a niezabezpieczony tym bardziej. proponuję jeszcze jeden test. jak negatywny to nie nakręcaj się!

Gość Aat
Tak kochaliśmy się ,bo bardziej mnie do tego ciągnie- sama jestem zdziwiona. Dziś jest już 9 tygodni odkąd nie mam miesiączki. Zorbie znowu test jutro.

Gość Aat
Dziękuję Mała _Agatko za odpowiedź.

Gość dgddddddddddddd
ZROB BADANIE BETA HCG - BADANIE KRWI BEDZIESZ WIEDZIALA NA 100%

Gość dgddddddddddddd
A POTEM DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Aat
teraz to chciałabym być w ciąży. Zrobię tak jak mówisz dzięki

Gość Aat
Witam wszystkich! :) :) Jak mi doradziłyście byłam dziś u ginekologa. Dużo mi nie powiedział. Kazał zrobić kolejny test. :( Skierował mnie na badania USG. Lecz nie powiedział czy podejrzewa ciąże czy nie. Nie wiem co mam o tym sądzić. badanie mam dopiero w pod koniec marca. Co wy o tym sadzicie. Tak chciałabym zostać mamą :). pozdrawiam czekam na wasze opinie. Też tak miałyście? ? ?