Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria 555

zycie z kryminalista

Polecane posty

Gość anna maria 555
no cóż ... o tym ze popadł kiedyś w zle towarzystwo wiem... i o tym ze sie od niego odcial tez wiem ... wyjechal do pracy za granice i wrocil..mial wiele planow i pomyslow na zycie tylko spotkal na swej drodze kolege z przeszlosci ktory go wkurzyl i prowokowal po pijaku ... i tak skonczyly sie jego "ambitne plany " wakacjami w areszcie ;-/

Gość Nie usprawiedliwiam
ale wypowiedź 25 procent.. na temat potrzeb osób wykształconych u mnie się sprawdza.

Gość co ciebie on obchodzi co k
iedys zobacz jaki jest teraz co soba reprezentuje jakim jest czlowiekiem

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
mi się wydaje że jakiś czas temu był tu topik o praktycznie tej samej tematyce i tam było dyskutowane szeroko na ile prawdę o sytuacji prawnej tego faceta zna autorka i ten topik założyła chyba ta sama osoba.

Gość SUDi
anna maria 555: no to jak go kochasz to nie zamartwiaj się takimi pierdołami tylko postaraj się go wesprzeć. On tam siedzi a Ty martwisz się tylko o siebie, co powie rodzina i od razu że "kryminalista" (Twój tytuł). Ludzie, ręce opadają...

Gość anna maria 555
kocham go ale to on nei kocha mnie... tak by sie opanowal i ze wzgledu na szacunek do mnei by mu nie przylozyl .. o !!!!!

Gość anna maria 555
a co ma data jego urodzin do tej sprawy ??

Gość anna maria 555
nie widze zwiazku miedzy data urodzenia a agresywnoscia .........

Gość anna maria 555
kocham go ale on mnie zawiodł... i mam łudzic sie naiwnie ze bedzie lepiej i ze dla mnie sie zmieni i areszt da mu nauczke ?

Gość SUDi
masz rację, nie łudź się więcej, zapomnij o nim i zacznij szukać nowego chłopaka, najlepiej z pomocą mamy.

Gość anna maria 555
;-( dzieki

Gość renata270
przeczytalam wszystkie komentarze ii wspomne ,ze mam juz za soba zwiazek z czlowiekiem,ktory poszedl tam nie raz i pewnie pojdzie jeszcze nie raz mimo iz obiecywal poprawy...nie zaluje ,ze z nim bylam ale nie zaluje decyzji jaka podjelam o odejsciu i zaczeciu nowego i to kolejnego rozdzialu w swoim zyciu...a jego powroty tam to glownie za kradzieze i wlamania,wiec raczej sie nie zmieni..zycze mu powodzenia i tego aby mu sie udalo zejsc na dobra droge,,,moze tym razem mu sie uda,,ale po tych wszystkich wyrokach jakie mu polaczyli to troche musi poczekac..ma chociaz czas na przemyslenia,bo na zmiane w takim srodowisku w jakim jest to nie sadze...moze waszym facetom sie uda zmienic czego zycze im z calej sily ,bo sa osoby ktore mimo nie zlych wyrokow sie zmieniaja ale no coz trzeba bardzo chciec i wierzyc,a zona,narzeczonym,dziewczyna powiem zeby walczyly do tad do kad beda mialy sile..pozdrawiam