Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***caroline***

Czyżby jednak ciąża...?

Polecane posty

tak już wszystko ok:) widzę, że mam szczęście bo mały grzecznie zasypia i budzi sie tylko raz w nocy :) A od Karoliny nie ma informacji...

no właśnie, mam nadzieję, że sie jeszcze dziś odezwie...Oprócz lekarza to miała jeszcze dzisiaj męża odebrać ze szpitala, więc miała trochę na głowie:) Oby Twojemu Wiktorkowi sie nie odmieniło z tym spaniem, bo tak ładnie śpiące dzieciątko to naprawdę skarb:) (chyba nie pomyliłam imienia?)

Jejaaaaa ... właśnie wstałam... dość długo spałam więc zmierzyłam tempkę po przebudzeniu ... Niepokoi mnie to, bo nie spada lecz rośnie... Odkąd mierzyłam po owulacji to zawsze około 37,3 a teraz 37,5 :o Co myslicie ??

witaj Kinga, dobrze że możesz zasnąć i spać, bo odpoczynek teraz Ci bardzo potrzebny:) a ta podwyższona temperatura może świadczyć o wielu rzeczach, nie wykluczając ciąży:) a jutro jedziesz na usg czy jak? Lekarz nie kazał zrobić Ci bety?

Lekarz nic mi nie kazał... :) mówił tylko że za TYDZIEŃ na usg do swojego lekarza... zobaczyć czy pęcherzyk sie pojawił... i albo będzie wtedy krwawienie było nie groxne albo po prostu @ w ciązy... albo nie będzie pęcherzyka i było to poronienie samoistne... Tylko on właśnie mówił ... najwcześniej za tydzień :o i mąż sie na mnie gniewa, że ja chce lecieć jutro... i że NIC nie bedzie widać... nic nie bedzie wiadomo, bo lekarz mówił za tydzień ... i że NIC nie bedzie i niepotrzebnie bede sie denerwować i płakać, ze przepadło ... i teraz nie wiem czy słuchać lekarza ... mąż mówi, że mam leżeć, wypoczywać i iść w piątek najwcześniej :o sama nie wiem ...

Kinga, masz mądrego faceta w domu, wiec go słuchaj:) Na usg faktycznie może być za wcześnie, pęcherzyk może nie być jeszcze widoczny...to już lepiej chyba zrobić betę, jej poziom powinien wiele wyjaśnić...zrobisz jak uważasz, nie będę Cię namawiać, żebyś czekała tydzień i nie robiła nic, bo wiem, że ja bym tak nie dała rady...

Ehhh sama jeszcze nie wiem... rano jak wstanę to postanowię Na usg chyba faktycznie za wcześnie jeszcze ... ..a na bete musiałabym iść dwa razy aby zobaczyć czy wzrasta? Chyba, że pierwszy raz wszystko by wyjaśnił .. Ehhh zobaczę rano. Dam znać jutro co i jak zmykam spać :) Dobranoc Baderko :*

Karolinka, Kinga odzywajcie się szybciutko, bo nie moge się na pracy skupić:(

kurczę dziewczyny co jest grane??? tak zaglądam co jakis czas z nadzieją, że któras się odezwie a tu nic:( Piszcie co u Was...

Hej niecierpliwa Baderko :D ja chyba Cię zawiodę, ale nie robię NIC... Na początku myślałam, że jak nic nie zrobie, ani usg, ani bety, ani chociaż testu to zwariuje ... a teraz wiem, że na usg za wcześnie, test może jeszcze cos wykazać czyli oszukać mnie pokazując dwie krechy, a na bete trzeba biec przynajmniej dwa razy... Dam sobie spokój i poczekam ... Dlatego, że przestałam tak nagminnie i chorobliwie o tym myśleć... Wracam do normalności :) a co ma być to bedzie.. Wiadomo, że po cichu myślę, że dzidzia tam jest i wszystko z Nią w porządku... modle się o to co wieczór... ale nie chcę dać się zwariować.. Postanowiłam... Idę na usg tak jak lekarz kazał... w Piątek bądź Sobotę :) i się okaże... miejmy nadzieje, że wiecie cio się okaze :)

no i dobrze Kinga, tak trzymaj...pozdrawiam Cie serdecznie:)

hej Livka:) Trochę sie martwię co z Karoliną, tak długo sie nie odzywa... A z moją małą dzieje się coś dziwnego, przez cały dzień ma co jakiś czas temperaturę i jest trochę marudna, ale poza tym nic tzn. zero kaszlu i kataru...Nie wiem co jest grane, tak sobie myślę, że to może zęby już tak na dobre idą...

Hej baderka:) Ja też się martwię o Karolinę... miała napisac co i jak.... Co do małej możliwe, że to ząbki :) Ja dzis byłam z Wiktorem u lekarza (kontrolnie) i jest wszystko ok :) całe szczęście :)

no tak:) ja narazie nie mam tego problemu :) Kurczę od wczoraj czekam na wiadomośc od Karoliny a tu nic... mam nadzieję że wszystko w porządku...

ja tez jestem zmartwiona, bo w sumie nie było jeszcze takiego dnia, że się nie odzywała przez cały dzień...a teraz to mija już drugi bez odzewu z jej strony:(

No właśnie...ehh mam nadzieję, że napisze dziś coś... Ok ja lecę, bo mój mężuś jest głodny:D a pozatym Wiktor ostatnio wcześnie zasypia a trzeba go jeszcze wykąpac:) wpadnę ok 20.30-21.00 narazie papa :)

ja też:) Mam nadzieję, że moje szczęście zasnęło już na dobre, bo już dwa razy u niej byłam od pójścia spać:)

Gość Gdzie się
podziała Karolina?

Ehhh jednak nie wytrzymam ... :o Zastanawiam się czy nie pójść jutro na usg ?? Co sądzicie? ..ale tak konkretnie ?? Jak nie bedzie nic wiadać to nie chce iść... Chcę zeby już było wiadomo... Cokolwiek ale zebym już wiedziała ... jeszcze troszkę tam plamię... ale to zwykłe plamki ... nie przypomina to ani trochę okresu ... Do tego tempka nadal 37,3... Bedzie juz wiadomo ????????????

Kinga, juz tyle czekasz to poczekaj jeszcze do końca tygodnia...:) Będzie pewniej...

Baderko... a jakbym zrobiła jutro test ciążowy ?? Może po tych kreskach lub kresce cokolwiek już bym wywnioskowała? Jak kreska będzie jedna, a wcześniej były 2 to bedzie wiadomo... Jak bedzie bladziutka ta druga to tez bedzie wiadomo, że nic z tego, bo ponad tydzien temu byla blada jak sie dowiedzialam ...więc teraz powinna byc mocniejsza... ? .. Czy dobrze piszę? Czy piep*** już głupoty za przeproszeniem :D ??

Gość leniikropka
hej Kingo, myśle że możesz zrobić teścik, skoro ostatni robiłaś tydzień temu to powinno już coś wyjść

Kinga, wiem że ci ciężko, więc jak już nie dajesz rady to zrób ten test, to też coś powie...chociaż rożnie to bywa wejdź na październik 2008 i poczytaj:)

i jak tam Kinga? Czekasz czy zdecydowałas się na zrobienie testu?:)

Kurde :o napisałam długą wiadomość i wszystko się skasowało !! Co za pechowy dzień... Ehhh baderko - zrobiłam test no i JEDNA krecha! Po drugiej ani śladu.. Smutno mi, ale chyba jestem z tym pogodzona ... ehhh Nie jedna kobieta nawet nie wiedziałaby, ze była w ciązy... samoistne poroninie jak sądzę ... Czy po tym będą jakieś komplikacje? Czy trudno jest zajść? Czy to jest jakaś normalka? Bo się zastanawiam :) Napisz mi baderko od kidy teraz mam liczyć swój cykl? Kiedy On się zaczął?? @ powinna być 3-ciego a przyszła 9-tego Liczę cykl od 9-tego?? Mogę się starać już w tym miesiacu? Nie biorę juz dziś duphasanu .. po co skoro i tak ciąży już nie ma ... Postaraj się odpowiedzieć na wszystkie moje pytanka choć wiem, ze dużo ich zadałam :)