Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o...

spirala

Polecane posty

Gość Dobre buciki.
To tez pisze....jezeli dobry ginekolog to tylko zaufac.I troche czytać na temat.....

Gość Dobre buciki.
A powiedz mi co ma do tego mgr????

Gość co sądzicie o
dzięki ale i tak nie wiem na co mam sie zdecydować. co do zastrzyku to mi siostra powiedziała że jej rozregulował cykl. a myśli o tym ze mogę mieć martwe dziecko nie nastraja optymistycznie... ile osób tyle zdań-no nic na coś się muszę zdecydować:)

Gość mama od roku
załóż Mirene, ona ma pojemnik z hormonami i nie dziala poronnie, ale nie dopuszcza do zapłodnienia jest 2 razy drozsza niz ta z miedzia czy ze srebrem, ale nie powoduje stanu zapalnego jak te dwie wyzej.

Gość dlaczego musisz
??????

Gość ponieważ
nie chce mieć narazie dzieci a jako normalna i zdrowa kobieta chce miec przyjemność z sexu....

Gość milen0284

Gość milen0284
jestem po 2porodach i więcej dzieci niechcę mieć zastanawiam się nad założeniem spirali doradcie coś bo różnie słyszałam na temat tego zabespieczenia

Gość anerom1
ja miałam spiralę po pierwszym dziecku i planowałam jeszcze drugie a moja gin nie miała nic przeciwko założeniu.miałam zwykłą Multiload 2 razy pierwsza na 3 lata a druga na 5 ale do końca jej nie wierzyłam więc musiałam zwracać uwagę na dni płodne no i jeszcze niekiedy stosunek przerywany.po 7 latach urodziłam synka ma 2 mies.co do założenia wkładki to musi być naprawdę doświadczony lekarz bo często się zdarza wypadnięcie spirali.