Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość push and puul

moja psina ma chyba zapalenie ucha, a ja

Polecane posty

Gość push and puul

nie mam kasy zeby isc do weterynarza 😭 jest koniec miesiaca i ledwo wiaze koniec z koncem zostalo mi 30 zloty :(:( nie wiem co robic 😭 psina sie meczy :(:(:(

Gość o ranyyyyyy
Ma isc do weterynarza i oddac pieniadze a umrzec z glodu ????????:o:o

Gość zzzzzzzzzzzzzd
znajdz fajnego weterynarza i zastaw coś, np paszport, pieniadze oddasz po wypłacie i proste

tia.... i dlatego właśnie jestem przeciwna braniu psa \"w odruchu serca\" ! nieleczone zapalenie ucha, oprócz tego, ze przysparza psu cierpień, powoduje szereg komplikacji z utratą słuchu włącznie

Gość wania proszek do prania
powiedz weterynarzowi, jak jest, niech rachunek przyśle do domu i zapłacisz; jak jesteś stałą klientka, to przecież ma podstawy, zeby wierzyć, ze zapłacisz z zapaleniem ucha nie ma zartów, idź do weterynarza w ostatecznosci mozesz tez od kogos pozyczyć kasę

Posłuchaj, ja Ci poradze, idx do swego lekarza wewnetrznego niech Ci zapisze atekortin, wlej psu do ucha pare kropli, daj mu tez cos p.bólowego. Powodzenia! Pomoże !

Ja jak nie mam kasy albo zapomne portfela czy wezme za malo, to umawiam sie z weterynarzem, ze mu oddam potem. Nigdy nie robil problemu, ale "znamy" sie ponad 10 lat :)

nie mozna ludzkich lekow stosowac u psow bez konsultacji z wetem - sa takie, ktore leczac ludzi zabijaja psa czy kota.

Aha jeszcze dopowiem, z eatekortin dawno temu został zalecony mojemu juz teraz dorosłemu dziecku , pani doktor zalecała , mówiac, że to jest dobry srodek , bo ma jeszcze w składzie antybiotyk. spróbuj pomoc pieskowi !

Idź do weta i przedstaw sytuację.Psa zbada,Ty zaplacisz później.Na pewno się zgodzi.:) \"Mój\" wet,jak mój psiak miał kosztowną operację,do tego inne rzeczy doszły,zaproponował,ze moge zapłacić w ratach(akurat z tego nie skorzystałam).Idź i nie męcz psiaczka.! Tak w ogóle to wizyta i badanie,a także zastrzyk(antybiotyk)nie beda dużo kosztowały.Licz sie jeszcze z okolo dwoma wizytami.Ale to juz jest za darmo,zostało policzone przy pierwszej wizycie(tak bylo u nas). Życzę psiakowi powrotu do zdrowia i odważnej Pani.:)

moja miała zapalenie pęcherza:o sikała i wyła, a na śniegu widać było siki z krwią:o dostała zastrzyki i....zeszlajała się z ładnym czarnym spanielem-nie upilnowałam-wlazł w szparę przy siatce:o a szykowałam jej pienknego owczarka z sąsiedztwa😭 mezalians😭

Gość ajajajaj
Marsz do weterynarza!!!! Zawsze mozna na kreche!!! a jak nie to do apteki biegiem po cos do ucha, zapytaj aptekarki!!!!!!! Biedny peseczek... jak musi cierpiec... a ty nic!!!!!!!!!

Gość cvsav
az morde ----> rzadko ublizam obcej osobie ale dla ciebie mam ochote zrobic wyjatek.