Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 push and puul

moja psina ma chyba zapalenie ucha, a ja

Polecane posty

Go艣膰 push and puul

nie mam kasy zeby isc do weterynarza 馃槶 jest koniec miesiaca i ledwo wiaze koniec z koncem zostalo mi 30 zloty :(:( nie wiem co robic 馃槶 psina sie meczy :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o ranyyyyyy
Ma isc do weterynarza i oddac pieniadze a umrzec z glodu ????????:o:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzzzzzzzzzd
znajdz fajnego weterynarza i zastaw co艣, np paszport, pieniadze oddasz po wyp艂acie i proste

Udost臋pnij ten post

tia.... i dlatego w艂a艣nie jestem przeciwna braniu psa \"w odruchu serca\" ! nieleczone zapalenie ucha, opr贸cz tego, ze przysparza psu cierpie艅, powoduje szereg komplikacji z utrat膮 s艂uchu w艂膮cznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wania proszek do prania
powiedz weterynarzowi, jak jest, niech rachunek przy艣le do domu i zap艂acisz; jak jeste艣 sta艂膮 klientka, to przecie偶 ma podstawy, zeby wierzy膰, ze zap艂acisz z zapaleniem ucha nie ma zart贸w, id藕 do weterynarza w ostatecznosci mozesz tez od kogos pozyczy膰 kas臋

Udost臋pnij ten post

Pos艂uchaj, ja Ci poradze, idx do swego lekarza wewnetrznego niech Ci zapisze atekortin, wlej psu do ucha pare kropli, daj mu tez cos p.b贸lowego. Powodzenia! Pomo偶e !

Udost臋pnij ten post

Ja jak nie mam kasy albo zapomne portfela czy wezme za malo, to umawiam sie z weterynarzem, ze mu oddam potem. Nigdy nie robil problemu, ale "znamy" sie ponad 10 lat :)

Udost臋pnij ten post

nie mozna ludzkich lekow stosowac u psow bez konsultacji z wetem - sa takie, ktore leczac ludzi zabijaja psa czy kota.

Udost臋pnij ten post

Aha jeszcze dopowiem, z eatekortin dawno temu zosta艂 zalecony mojemu juz teraz doros艂emu dziecku , pani doktor zaleca艂a , m贸wiac, 偶e to jest dobry srodek , bo ma jeszcze w sk艂adzie antybiotyk. spr贸buj pomoc pieskowi !

Udost臋pnij ten post

Id藕 do weta i przedstaw sytuacj臋.Psa zbada,Ty zaplacisz p贸藕niej.Na pewno si臋 zgodzi.:) \"M贸j\" wet,jak m贸j psiak mia艂 kosztown膮 operacj臋,do tego inne rzeczy dosz艂y,zaproponowa艂,ze moge zap艂aci膰 w ratach(akurat z tego nie skorzysta艂am).Id藕 i nie m臋cz psiaczka.! Tak w og贸le to wizyta i badanie,a tak偶e zastrzyk(antybiotyk)nie beda du偶o kosztowa艂y.Licz sie jeszcze z okolo dwoma wizytami.Ale to juz jest za darmo,zosta艂o policzone przy pierwszej wizycie(tak bylo u nas). 呕ycz臋 psiakowi powrotu do zdrowia i odwa偶nej Pani.:)

Udost臋pnij ten post

moja mia艂a zapalenie p臋cherza:o sika艂a i wy艂a, a na 艣niegu wida膰 by艂o siki z krwi膮:o dosta艂a zastrzyki i....zeszlaja艂a si臋 z 艂adnym czarnym spanielem-nie upilnowa艂am-wlaz艂 w szpar臋 przy siatce:o a szykowa艂am jej pienknego owczarka z s膮siedztwa馃槶 mezalians馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajajajaj
Marsz do weterynarza!!!! Zawsze mozna na kreche!!! a jak nie to do apteki biegiem po cos do ucha, zapytaj aptekarki!!!!!!! Biedny peseczek... jak musi cierpiec... a ty nic!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cvsav
az morde ----> rzadko ublizam obcej osobie ale dla ciebie mam ochote zrobic wyjatek.

Udost臋pnij ten post