Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagulele

temperatura a ciąża

Polecane posty

Gość dagulele

Cześć dziewczyny, bardzo chciałabym być w ciąży, w sumie dopiero zaczęliśmy z mężem staania i wiem że może nie być tak łatwo. Mierzę temperaturę codziennie rano ( dopiero pierwszy cykl),mam nieregularne miesiączki. Ta temperatura mnie martwi bo cały czas mam między36,0 a 36.4. Martwię sie że nia mam owulacji. jestem teraz w 29 dniu cylku a na miesiączkę sie nie zanosi,tzn od 3 dni boli mnie jajnik(bardzo) ale innych objawów np. bolesnych piersi jak zawsze nie mam. Jak to jest z tą temperaturą w cylku i w czasie ciąży, czy zawsze rośnie?????

Gość kPOPLO
TEMP JEST NAJNIZSZA W CZASIE OWULACJI DZIEń PO NIEJ ROśNIE I SIE UTRZYMUJE NA WYSOKIM POZIOMIE JAK JESTEś W CIAZY

Gość dagulele
dzieki za odp. czyli chyba nie mam owulacji bo nie mam podwyższonej:(

Gość nie one po prostu
wykres powinien być wyraźnie 2 fazowy - pieerwsza część z niższą tempką - 2 cz. z wyższą tempka dla przykładu: http://28dni.pl/wykresy/tour/10

Gość dagulele
no to j tek nie mam buuu mm caly czas między 36,0 a 36,4 . Muszę iśc w poniedziałek do lekarza, ale już się martwię że droga do ciąży przede mną daleka

Gość dagulele
a może to to że nie miierzę o stałej porze??? tzn zależy jak wstaję raz o 6 raz o 7 raz o 9??? no i może powinnam normalnym termometrem a nie elektronicznym???

Gość mdły ssak
powinnaś mierzyć o stałej porze najlepiej, między 5-8 rano. Mierzysz w odbycie, pochwie albo w ustach jak wolisz. Termometr elektroniczny do takich pomiarów to Microlife albo rtęciowy owulacyjny